Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA VI: 50 Cent borzolja a kedélyeket

Új sztár húzta el a mézesmadzagot a GTA VI-ra kiéhezett rajongók szája előtt. Most 50 Cent incselkedik a GTA-val kapcsolatban az Instagram és Twitter fiókján. A poszthoz a GTA Vice City Kingpin trófeájának fotóját választotta, amin az ikonikus GTA város neve jelenik meg, és a GTA 6 leak óta tudjuk, hogy ez lesz a következő helyszínünk.

GTA VI 50 Cent

"I will Explain this later, GLG?GreenLightGang this shit bigger than POWER trust me. ?BOOM?#bransoncognac #lecheminduroi" – írja, vagyis elvileg később többet is megtudunk a poszt okáról. 50 Cent nem az első híresség, akivel újabban a Rockstar Games együttműködik. Nemrég Dr. Dre tette tiszteletét a GTA Online-ban.

Mivel a GTA VI szigorú embargó alatt áll, elég bátor poszt lenne ez 50 Centtől, szóval Vice City ide vagy oda, könnyen lehet, hogy mégis egy GTAO frissítésről van szó, esetleg új számmal járul hozzá a rádiók repertoárjához.

Az egyébként esélyes, hogy a posztot 50 Cent nem teljesen egyeztette a Rockstar Games-szel, mivel poszt italmárkákat reklámozó tartalmaznak más együttműködés kapcsán, amivel a Rockstar szigorát ismerve nem biztos, hogy osztozkodnának.

2023.03.02 08:42  ▪ Forrás: 50 Cent @ Twitter  ▪ Írta: Visali

dani.szentgali
Offline
2023. 03. 02. 11:26
Hát nem hiszem, hogy fifty tudna bármit is a GTA6-ról, szerintem csak borzolja a kedélyeket. Egyszer már eljátszották ugyanezt Dr.Dre-vel, és kiderült, hogy szó sincs új GTA-ról, mármint arról, hogy ő bármit tudna erről vagy bármilyen szinten kapcsolódna a játékhoz vagy annak leleplezéséhez, nem hinném, hogy egy másik rapper többet tudna. Sőt, szerintem fifty csak a dre körül kialakult extra hypeot használja ki a gamerek részéről, nem gondolom, hogy az esetében is többről lenne szó, mint egy egyszerű GTA Online cameo, esetleg pár új szám. VC trófea logót meg csak azért rakta ki, hogy még azok is felfigyeljenek rá, akik már kizárólag csak a GTA6-os infókat várják és az Online nem érdekli őket. De persze reménykedni lehet, ez azért most sokkal konkrétabb, mint a Dre-s sztori volt anno. Hátha, hátha idén már lesz valami végre. Bár nem gondolom, hogy pont az öreg Curtis Jackson lesz az, akinek komoly köze lesz a GTA6-hoz. De majd meglátjuk. Talán történik valami végre.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink