Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

61 éves korában elhunyt Sonny Forelli szinkronhangja, Tom Sizemore

Újabb színésztől búcsúzunk, akinek egy legendás GTA szereplő hangját és karakterét köszönhetjük. Sonny Forelli határozott és markáns karakterét keltette életre Tom Sizemore a GTA Vice City-ben. A tegnapi napon, 61 éves korában vettünk tőle búcsút.

Tom Sizmore februárban kapott agyvérzést Los Angeles-i otthonában, és miután az orvosai lemondtak róla, a családjának nehéz döntést meghoznia.

A Rockstar Games az alábbi gondolatokkal búcsúzott Sizemore-tól egy tweetben:

Tom Sizemore egyéniségéből fakadó laza és fenomenális karakterjátéka már jóval azelőtt inspiráló volt számunkra a Rockstar Games-nél, hogy Sonny Forelli-t alakította a Grand Theft Auto: Vice City-ben. Nyugodj békében, Tom.

Tom Sizmore-t nem csak a GTA Vice City-ből ismerhetjük, olyan filmekben szerepelt mint a Szemtől szemben (Heat), ami a GTA V több ikonikus jelenetét is ihlette, de láthattuk a Ryan közlegény megmentésében, A vörös bolygóban, vagy a Twin Peaks-ben.

Mi most ezzel a kulisszák mögött készült videóval búcsúzunk Sizemore-tól, ami a GTA Vice City szinkronfelvételein készült:

2023.03.04 20:36  ▪ Forrás: Rockstar Games @ Twitter  ▪ Írta: Visali & wantoo

dani.szentgali
Offline
2023. 03. 06. 21:32
Kiváló színész és szinkronszínész volt! Most már Ray Liottával együtt gengszterkednek az Égi Vice City utcáin. Nyugodjatok békében, Tommy és Sonny! Azért durva és szomorú látni, hogy a mi korosztályunk nagyjai is sorra elhunynak.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink