Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

A Rockstar Games része lett a FiveM és RedM mögött álló Cfx.re!

A Rockstar Games egy szűkszavú, de annál beszédesebb közleményt tette közzé nemrég, melyben bejelentették, hogy a FiveM és RedM mögött álló Cfx.re hivatalosan is a Rockstar Games része.

Akit érdekel a roleplay, azaz szerepjáték az biztosan találkozott már a fent említett nevekkel. A FiveM a GTA V-öt, a RedM pedig a Red Dead Redemption 2-őt egészítette ki nem hivatalosan roleplay módokkal és egyéb lehetőségekkel. Ezek nagy népszerűségnek örvendtek az elmúlt években, a magyar streamerek közt is volt olyan, aki szinte csak erre építette fel a csatornáját. Valószínűleg már korábban is ez ösztönözte a Rockstar-t arra, hogy lazítsanak a modolási szabályokon, most pedig a Cfx.re "bekebelezésével" hivatalos formában is elérhető legyen a játékosok számára. Ez a konzolosok számára lehet nagy öröm, akik jelenleg semmilyen formában nem tudnak játszani ilyen szervereken.

Több információt nem közöltek a fejlesztők, ahogy írták ezekre a következő hetekben, hónapokban lehet számítani, így még azt sem tudjuk biztosan, hogy a GTA V is hivatalosan kap-e roleplay módot vagy már a GTA VI-ra készülnek ezzel a lépéssel. A Red Dead Redemption 2-höz viszont jó eséllyel érkezik majd egy ilyen frissítés, mivel a Red Dead Online-t gyakorlatilag elengedte a Rockstar, a következő rész pedig még nagyon messze van, ha tervben van egyáltalán. A GTA V esetében viszont jó érv lehet, hogy talán így megtudják dobni a Xbox Series X és PS5 kiadások eladásait.

2023.08.11 15:15  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink