Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

BREAKING: Hivatalos, decemberben jön a következő Grand Theft Auto játék trailere!

A Rockstar Games feje, Sam Houser hivatalos közleményben köszöni a rajongóknak az elmúlt 25 évet, és izgatottan jelenti be, hogy december elején kerül bemutatásra következő Grand Theft Auto játék hivatalos trailere.

 

"Egy üzenet Rockstar Games-től

A következő hónapban jön el a Rockstar Games 25. évfordulója.

A játékosok hihetetlen támogatásnak köszönhetően a világ minden tájáról, lehetőségünk nyílt arra hogy olyan játékokat készítsünk, amiért igazán lelkesedünk – nélkületek ez nem lett volna lehetséges, és nagyon hálásak vagyunk mindannyiotoknak, hogy velünk tartotok ezen az úton.

1998-ban azzal a gondolattal került megalapításra a Rockstar Games, hogy a videojátékok lényegi része lehetnek a kultúrának, mint a szórakoztató-ipar akármelyik másik ága, és reméljük, hogy olyan játékokat készítettünk, amit szerettek, és részesei ennek a fejlődésnek.

Izgatottan tudatjuk veletek, hogy december elején közzétesszük a következő Grand Theft Auto első trailerét.

Várjuk a következő sok-sok évet, ahol tovább osztozhatunk veletek ezekben az élményekben.

Köszönettel,
Sam Houser"

Vége a sok éves várakozásnak: most már tényleg lehull a lepel a következő játékról, ami várhatóan a Grand Theft Auto VI nevet viseli majd, és a GTA6 leakeknek köszönhetően tudjuk, hogy visszavisz minket a Vice City városába, Florida napfényes tengerpartjaira.

Az továbbra sem lett egyértelműen kijelentve, hogy a trailer a december 7-i The Game Awards gálán kerül majd bemutatásra, de a helyzet adja magát.

2023.11.08 14:23  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali)

Arminho
Offline
2023. 11. 08. 15:08
Decemberben kiadják az új GTA játék trailerét: GTA V: Upgraded Enhanced Definitive Edition

totyak
Offline
2023. 11. 08. 16:44
No, hát akkor ez is megvolt. Még logót sem kaptunk, kár érte. Várhatjuk a jövő hónapot.

Bence (Visali)
Offline
2023. 11. 08. 17:26
totyak: Én nem bánom, hogy nincs még logó. Nekem bőven jó 10 év után a szóban jegyzett konkrétum, mert most már nem a sötétben tapogatózunk. Amitől jobban tartok, hogy ha tényleg a Game Awards-on leplezik le, akkor főzhetem a termosz kávét, mert az időeltolódás miatt a fél világ alszik.
Arminho: Nekem a Red Dead Redemption 2 elég, hogy bízzak a Rockstarban.

totyak
Offline
2023. 11. 08. 19:20
Bence (Visali): Szerintem eddig sem voltunk sötétben, hiszen láttuk a kiszivárgott videókat, megtudtuk egyértelműen, hogy készül a játék. Aztán a Rockstar nem tudott mit tenni, el is ismerte, hogy készül és elmondták, hogy többet is megtudunk, ha itt az ideje. Valójában semmi izgalmas nem történt ma, csak előre promózták az érkező első trailert. Na, az lesz igazán izgalmas, mert vélhetően ott már látunk majd érdekeseket. Persze nyilván egy rövid valami lesz, amiben olyanokat mutatnak be, amik a szivárgásból már kiderültek, de akkor is várós. Platformok tekintetében sem hiszem, hogy nagyon gondolkodnunk kellene, PS5, Xbox Series és PC. Nyilván PC megint később jön, de nem is bánom, hogy egyébként meg olyan kellemes meglepetés lesz a gépigénye, mint az V-é. Switch meg szerintem esélytelen, túl gyenge a hardver. Némi csínyt érzek a Rockstar részéről, hogy esetleg előző generációra is kiadják, de tudom, hogy az sokakat érzékenyen érintene.

dani.szentgali
Offline
2023. 11. 09. 14:05
Arminho: Az baszna be, Ármin, a gond csak az, hogy egészen simán kinézhető lenne belőlük! :ehm: Bőven elképzelhető, és én is úgy érzem, hogy a háttérben valami újabb komoly kibaszás van velünk szemben. Mondjuk amire én gondolok, az nem egy újabb GTA5 újrakiadás, hanem egy, a hagyományos értelemben vett sztori móddal nem rendelkező, csak a GTA Online-ban meglévő "sztori" küldetéseket felvonultató, kizárólag GTA Online központú játék. Ezt sugallhatja az is, hogy bár már bő egy éve tudunk a játékról, egyszer sem nevezték GTA6-nak, sőt még most sem, csak a következő GTA-ként hivatkoznak rá, szóval simán lehet, hogy egy single player nélküli, Grand Theft Auto Online-t jelentenek be. Még a szintén korábban több forrás által is pedzegetett térkép bővítő frissítések is inkább egy ilyen játékra utalnak, semmint egy sztori alapú, teljes értékű single playerrel rendelkező GTA játékra. De van még egy hónapunk reménykedni, hátha.
totyak: Abszolút egyetértek, itt igazából a szivárgással rengeteg kérdés régestova megválaszolásra került, amik ezidáig ehhez hasonló szivárgások hiányában mindig is kérdésesek voltak az első hivatalos trailerig. Én sem értem, hogy Bence kolléga és a Rockstar is miért tesznek úgy, mintha nem történt volna semmi, teljesen felesleges dolog homokba dugni a fejünket. Itt igazából csak a platformok a kérdésesek (bár a videókon látszott a PS4 verzió és mivel sokaknak még mindig az van, így a profit érdekében mindenképpen célszerű lenne arra is kiadni), meg az általam fent pedzegetett kérdés azzal kapcsolatosan, hogy vajon teljes értékű sztori móddal is rendelkező új fő epizódot kapunk e GTA6 címmel, vagy ne adj isten egy Online központú játékot, ami az elmúlt 10 év és hatalmas mennyiségű profit után valljuk be, jobban belegondolva sajnos egyáltalán nem elképzelhetetlen. Erre a kérdésre majd decemberben választ kapunk. Egyébként a prevgen megjelenés senkit nem érintene érzékenyen, csak az abból származó elkerülhetetlen visszafejlesztések, vagy a lehetséges továbbfejlesztések kompromisszumból eredendő hiányai, ami 10 év semmi után a gyakorlatban hidd el, hogy téged is érzékenyen érintene, hacsak nem vagy annyira durván elfogult, mint mondjuk Bence.
Bence (Visali): A Red Dead 2 jó eséllyel az általunk ismert és szeretett Rockstarnak a hattyúdala volt, és az 10 év alatt csak egy darab játék (még ha valóban nagyon jól is sikerül), azon kívül meg mind tudjuk mi volt, meg mi nem volt. Nekem ez az egy játék még nem elég ahhoz, hogy gyermeki lelkesedéssel várjam a GTA6-ot, vagy a GTA Online 2.0-t, attól függően ugye hogy végül mi is lesz a hivatalos neve és tematikája, de majd meglátjuk mi lesz. Egy hónap múlva minden kiderül, mindenesetre nagyot nevetnék rajtatok de igazából saját magamon is, ha a "következő GTA"-ról valóban kiderülne, hogy nem GTA6, hanem GTA Online 2.0 lenne sztori nélkül, vagy csak GTA Online sztorikkal. Na asszem akkor a legkeményebb rajongók is nagyot néznének!

totyak
Offline
2023. 11. 09. 14:24
dani.szentgali: Az "érzékenyen érint" dolognál arra gondoltam, amit említettél is, hogy talán sokaknak nem tetszene, hogy előző generáció miatt Rockstar kompromisszumokat köt. Meglátjuk! Köztudott, hogy imádom a sorozatot, de azért hívő nem vagyok, ennek ellenére engem nem zavarna a prevgen kiadás.

Az, hogy lesz single player, vagy sem, szerintem nem kérdés, hogy lesz. Az online részt pedig szerintem egybe gyúrják a mostani online-nal, hiszen egy aranybánya. Nem tudom hogyan oldják meg, de én ebben látom azt, hogy az egyjátékos módot kedvelők és a többjátékos módot kedvelők is elégedettek legyenek és ne kelljen elengedni a jelenlegi online tábor kezét sem, akik öntik befele a pénzt a kasszába.

Bence (Visali)
Offline
2023. 11. 10. 00:58
dani.szentgali: Miért lenne a R* hattyúdala? Eddig sem két év alatt készültek a Rockstar játékok, inkább fejlesszék tovább. A lényeg, hogy tudjunk róla.

dani.szentgali
Offline
2023. 11. 10. 13:52
totyak: Ezt megértem és tiszteletben is tartom, csak halkan jegyeztem meg és teszem meg ismét, hogy oké, hogy téged közvetlenül nem zavarna a prevgen kiadás, ilyen szempontból engem sem, csak mint írtam, ez kompromisszumokkal járna az erősebb vasakon és az egész játékot érintve is, és nemcsak grafikában, hanem gameplayben is, ami megkockáztatom, csak érdekel téged is ahogy engem is. Az viszont tény, hogy lennének előnyei is, főleg neked mint pc játékosnak, hiszen ha igazán nagy, jelenlegi generációs gépigénye lenne a GTA6-nak, vagyis inkább a "következő GTA-nak" az által, hogy csak modern rendszerekre érkezne, akkor valszeg többeknek kellene gépet újítani ami viszont a jelenlegi árak mellett minden pcs rémálma, én ezt is megértem és elfogadom. Ezzel együtt én továbbra is örülnék egy csak jelen generációs GTA-nak, aminek a funkcióit nem húzná vissza a több mint 10 éves hardver. Nyilván tudnának számomra is relatíve élvezetes játékot csinálni komolyabb innovációk és nextgen funkciók nélkül is ahogy neked is, csak 10+ év folyamatos szemétkedés után és annak fényében, hogy valszeg az alap kiadás is egy vagyon lesz (persze mihez képest), én elvárnék egy lehető legmodernebb, lehető legkevesebb kompromisszummal rendelkező élményt az általam és általatok ha nem is istenített, de eléggé magas szintre emelt fejlesztőtől, aki 10+ éve az RDR2 kivételével magasról és vastagon szarik a fejünkre. Aztán könnyen lehet, hogy csak én vagyok túl szigorú, bár rohadtul nem így érzem.
Én sajnos továbbra sem vagyok ennyire biztos abban, hogy lesz sztori, vagy ha lesz is az valszeg itt is eltörpül és a háttérbe szorul majd a GTA Online-nal szemben. A sztori játékosok már rég nem érdeklik őket, hiszen az elmúlt 10 évben lehetett volna single player tartalmakat is gyártani a GTA5-höz, továbbmegyek, a GTA5 motorjával nyugodtan lehetett volna legalább 2-3 spinoffot is készíteni, ha annyira érdekelte volna őket a single player tábor. Láthattuk, hogy mennyire érdekelte őket - semennyire. Épp ez az, amit te magad is írsz, hogy 10 éve az Online játékosok öntik a pénzt a kasszába, belőlük él a Rockstar és a T2, nem pedig a sztori játékosokból, ebből kiindulva és azt nézve, hogy nem nevezték még nevén a játékot, simán elképzelhető, hogy egy GTA Online-t kapunk csak, komolyabb sztori nélkül. Az indokot, érvet te magad írtad le. Nyilván én is szeretném, ha ez másként történne, de annak tudatában, hogy nincs nevén nevezve továbbra sem a játék, holott már több mint 1 éve tudunk róla, plusz az elmúlt évekből látva hogy GTA fronton a Rockstarnak csak az Online volt a prioritás, amiatt amit te is írtál, én egyáltalán nem lennék meglepve, ha decemberben egy kifejezetten GTA Online-ra, a GTA5nél is rövidebb és jelentéktelenebb "sztorira" kihegyezett játékot jelentenének be, hiszen ahogy írtad a GTA Online nyomtatja a pénzt, és őket csak és kizárólag ez érdekli, hidd el!
Bence (Visali): itt nem azzal van a baj, hogy sokáig fejlesztik, vagy hogy nem két év alatt készül el. Ezt eddig is tudtuk. Az se normális viszont, hogy 10+ évig egyetlenegy játék jön ki és az sem GTA, ami a kifejezetten csak GTA fanoknak akkor sem jelent vigaszt, ha egyébként remek játék. És azért a hattyúdala, mert szerintem a Rockstart többé már nem fogja érdekelni a sztori mód, csak az Online, főleg a GTA esetében, ami az elmúlt 10 évben 90%ban csak az Online-ból hozott felfoghatatlan mennyiségű profitot. De majd meglátjuk.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink