Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Továbbra is 2025-ben érkezik a Grand Theft Auto VI

Megtartotta legfrissebb negyedévi értékelőjét a Take-Two Interactive, mely során megerősítették, hogy a Grand Theft Auto VI a 2025-ös naptári évben érkezik. 

A prezentációból kiderül, hogy mind a Grand Theft Auto sorozat, mint a Red Dead Redemption játékok töretlenül jól teljesítenek. Bár a kiadó számára a kereskedők számára továbbadott példányszám számít (sold-in), a ténylegesen játékosokhoz jutott darabszám is igencsak látványos lehet:

Take-Two Interactive negyedévi értékelő

  • A teljes Grand Theft Auto sorozatból 420 millió példányt értékesített a kereskedők felé a kiadó
  • Ebből csak a Grand Theft Auto V 195 millió példány
  • A Red Dead Redemption sorozat 86 milliónál tart
  • Csak a Red Dead Redemption 2 ebből 61 millió darab.

Take-Two negyedévi értékelő

Az RDR2 ezzel egyben a második legjobban fogyó videojáték azelmúlt 5 évben a bevétel mértékét tekintve, még annak ellenére is, hogy meglepően sokszor akciós árat kap az digitális és fizikai áruházakban.

Take-Two negyedévi értékelő - GTA VI

Bár decemberben volt egy eltussolt, de cseppest sem komolytalan forráskód szivárgás a GTA játékok terén, a GTA VI fejlesztése úgy tűnik, továbbra is jól halad. A megjelenést továbbra is a 2025-ös naptári évre ígérik a fejlesztők. Ebből néhányan egy őszi megjelenésre asszociálnak, de ez még mindig nem olyan biztos. A Rockstar 2025-ös üzleti éve 2025. március 31-én zárul, áprilisnál előbb nagy játékmegjelenésnek nincs értelme a piac fogyasztási szokásait tekintve.

2024.02.08 23:51  ▪ Forrás: Take-Two Interactive  ▪ Írta: Visali

totyak
Offline
2024. 02. 12. 19:53
Ne legyen igazam, de szerintem csúszni fog, mint minden nagy cím. Még szükségük lesz néhány hónapra, hogy tökéletesre csiszolják a játékélményt, valami ilyesmi lesz a szlogen

Bence (Visali)
Offline
2024. 02. 14. 09:39
totyak: Ez egy nagyon érdekes kérdés, és én kíváncsian várom, hogy mi lesz. Előre ennyire távoli évszámot még nem nagyon adott meg a R*, ahogy visszagondolok, és a képletben ott van a GTA Online is, ami helyenként kapcsolódik, visszautal a bejelentett dolgokra. Például a nyári frissítésig még aktiválni fognak egy Gauntlet Hellfire rendőrautót, amiből egy speciális festésű éppen volt a GTA VI első trailerében. Sőt, én arra tippelnék, hogy azért is jelentették be, hogy közeleg a PS4/Xbox One határa (amit egyébként anni a PS3-as/X360-as Ill Gotten Gains Part 1-nél, vagyis az utolsó előtti frissítésnél tettek meg), mert év végétől jöhetnek olyan tartalmak, amik már a GTA VI-tal fogják összekapcsolni az Online-t. Azaz szigorúbb a menetrend, mint korábban. Persze ez csak spekuláció és reménykedés, de kíváncsian várom, hogy vajon így lesz-e.

MolGabi
Offline
2024. 02. 20. 16:59
Bence (Visali): Szerintem minden szempontból új időszámítás kezdődött. Rengeteg őstag elhagyta a céget, maga a játék idő előtt kiszivárgott... ilyenek nem történtek eddig.

Maga a trailer is véleményem szerint ezért is mutatott sokat, hiszen a meglepetést elrontották a szivárogtatással. A bemutató trailer után még rengeteget fog változni a játék, ezért is látni benne sok hasonló karaktert (a hajat bemutató Lucia hasonmás, vagy az autó tetején rázós nő pl. konkrétan az elején látható rendőrnő hasonmása). Biztosan jól fog kinézni a játék, de ha visszaemlékszünk a legelső RDR2 trailerre, a végén ott is rengeteg dolgot másképp oldottak meg a végleges verzióban. Gondolom, mint mindig, határokba ütköznek a konzolok miatt most is, így várható bizonyos szintű átformálás a megjelenésig.
A megjelenési dátum is eddig egy évszám és évszakot jelölt, általában 1 éven belüli tervezett megjelenéssel. Ezt most csak szimplán egy évszámmal jelölték, így teret adva saját maguknak.
Nem tudunk még semmit ezzel az "új" csapattal kapcsolatban, de nem gondolnám, hogy a 2025-ös tervezett év el lenne csúsztatva végül 2026-os évre. Tippre egy késő tavaszi, (lehetséges kisebb csúsztatást figyelembe véve) legkésőbb 2025 október környéki, PC-s megjelenés pedig 2026. október-novemberi időszakra lehetséges, lásd RDR2.

Egyet remélek, hogy nem fognak úgy járni, mint az RDR2-vel. Túl sokat akartak, majd rengeteg munka a kukában végezte, mert utolsó pár hónapban elkezdtek kapkodni belevágni a játékba, ami az utolsó negyedében érződik is. Remélem emiatt is kell ennyire sok idő nekik, mert nem akarnak abba a hibába esni, mint a legutóbbi projektnél.

dani.szentgali
Offline
2024. 02. 28. 17:37
Hát nem tudom. Szerintem csúszni fog, én legalábbis inkább erre számítok, nemcsak azért, mert eddig minden Rockstar játék csúszott, kvázi mert ez náluk bevett szokás, hanem amiatt is, mert már pár éve, kb. 2020 óta már az összes nagyobb cég áttért erre a gyakorlatra, szóval én nem gondolom, hogy pont a Rockstar, pont a nagy GTA sorozat legújabb, eddigi legambiciózusabb részével ezúttal tartaná a határidőt - új csapat ide vagy oda. A T2 élén továbbra is Zelnick van, míg a Rockstar is maradt Houser vezetéssel, csak 2 helyett immáron csak 1 testvér dirigál. De majd minden kiderül a maga idejében.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink