Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Március 7-én érkezik a Cluckin’ Bell Farm Raid a GTA Online-ba

A Cluckin' Bell farmon lesz dolgunk a jövő héttől a GTA Online-ban. Március 7-én további tartalmakat old fel a Rockstar a GTA Online: The Chop Shop frissítés újdonságaiból. Ez a meló lesz a Cluckin' Bell Farm Raid.

A feladat Vincent Effenburger múlt heti telefonhívásához kapcsolódik, azaz korrupt LSPD rendőrök piszkos üzletéről rántjuk majd le a leplet a Paleto Bay-i farmon, ahol egy latin-amerikai kartell folytat titkos bizniszt. A Rockstar most egy rövid trailert is közzétett a csütörtökön jövő debütáló új tartalomról.

A 30 másodperces klipben inkább érdekességek vannak, mint konkrétumok, például Jimmy de Santa is feltűnik. A hivatalos promóciós rajz viszont annál többet sejtet. Szó lesz itt drogokról, pénzmosásról, és drónok is megjelennek.

Elérhetővé válik majd a GTA Online: The Chop Shop DLC minden maradék járműve:

  • A Bravado Gauntlet Hellfire Interceptor rendőrségi izomautó a Warstock Cache & Carry kínálatában. Az árára érdemes már most félretenni, mert igencsak húzós lesz. Várhatóan $5.420.000 dollárba kerül majd, bár feloldható lesz hozzá kedvezőbb trade price is, ami $4.065.000 lesz.
  • A Vapid Benson (Cluckin' Bell) teherautó szintén a Warstock Cache & Carry kínálatában. Az alapára várhatóan $685.000 lesz, de ehhez is feloldható trade price, ami $513.750.
  • A Canis Terminus terepjáró a Southern San Andreas Superautos kínálatában, várhatóan $1.877.500 dollárért.

A tartalom egyaránt elérhető lesz PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One és PC platformokon.

2024.03.01 18:13  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink