Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Kollaborációval érkezhetnek klasszikus Rockstar Games játékok PS5-re

A Rockstar Games is felbukkan az Implicit Conversion kiemelt partnerei között, akinek a csapata azzal foglalkozik, hogy klasszikus PS1 és PSP játékokat ültet át emulátor segítségével PlayStation 5 konzolokra.

A csapat Xbox-on is beszáll hasonló programokba, igaz, ott a visszafelé kompatibilitás elég kiforrott.

Az nem derül ki, hogy az együttműködés milyen projektekre vonatkozik, de azt mindenképp elárulja, hogy szeretné legalább néhány korábbi játékát átörökíteni a R*. A spekulációk tárgya eddig a GTA Vice City Stories és a GTA Liberty City Stories, de az Implicit Conversions portfólióját tekintve a GTA1 és a GTA2 sem kizárt – előbbi a PlayStation Classic konzol kínálatába is bekerült anno. Emellett számtalan más Rockstar cím is szóba jöhet, mint például a Midnight Club.

A játékok akár célzottan a PS Plus kínálatát is erősíthetik majd.

2024.03.14 20:42  ▪ Forrás: GTAHouse @ Twitter  ▪ Írta: Visali

totyak
Offline
2024. 03. 18. 17:12
Dobozosan ki ne adják őket, mert megőrülök

Bence (Visali)
Offline
2024. 03. 18. 22:59
totyak: Esélyesebb, hogy veteszik a legdrágább PS Plus csomagba. Bár a Red Dead Redemption is megjelent. Egyébként azóta azt rebesgetik, hogy 2023 októberében kerülhetett ki a logó.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink