Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Jelentősen drágább lett a GTA+

Előzetes bejelentés nélkül megemelte a GTA+ előfizetés havi díját a Rockstar Games. Az extra tartalmakat, szorzókat, lehetőségeket és további játékokat kínáló csomag költsége havi 2.089 Ft-ról 2.990 Ft-ra emelkedett, azaz bő 30 százalékkal emelkedett.

Az új érdeklődők már az emelt díjon tudnak csak előfizetni a szolgáltatásra, a meglévő előfizetőknek pedig június 10-től kerül majd többe a szolgáltatás.

Ezzel drágább lett, mint például az Xbox Game Pass Core, ami alacsonyabb havi díjért multiplayer és több, mint 20 játékot kínál az előfizetőknek.

A GTA+ a GTA V PlayStation 5 és Xbox Series X|S megjelenésével indult el 2022 tavaszán. Azóta egyre több exkluzív tartalommal töltötte fel a Rockstar Games, mint például:

  • Exkluzív 100 férőhelyes óriás garázs
  • Lekérhető és megvásárolható autók
  • Extra szorzók változó tartalmakra, játékmódokra
  • Exkluzív öltözékek, autófestések, kiegészítők
  • Havi bónusz $500.000
  • Hozzáférés más R* játékokhoz, mint a GTA Liberty City Stories, GTA Chinatown Wars és a Red Dead Redemption

A szolgáltatás elsősorban azoknak előnyös, akik kevesebb időt tudnak fordítani a játékra.

Az áremelés időzítése már csak azért is visszás, mert épp néhány napja jelentette be a R*, hogy a nyári GTA Online kiegészítőig további $1.000.000 játékbeli pénzt kapnak az előfizetők, amit elég nehéz bónusznak értelmezni, ha hirtelen többet kell fizetni a szolgáltatásért.

A drágulás azután érkezett, hogy végre értelmezhető mennyiségű és minőségű szolgáltatást pakolt az előfizetésbe a R*. A jelentős áremelés azonban újra lerontja az ár-érték arányt, és nehéz lenne egy puszta inflációval magyarázni. Új tartalmakat egyelőre nem lengettek be a fejlesztők, bár az árváltozásnak lehet köze a közelgő GTA VI megjelenéséhez, valamint a nagy frissítésként beharangozott nyári GTA Online Update-hez is.

2024.04.17 15:09  ▪ Forrás: Internet  ▪ Írta: Visali

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink