Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA VI: hamarosan képek és hivatalos infók érkeznek

Rövidesen újra hallhatunk a Grand Theft Auto VI felől a Rockstar Newswire-on. Az oldal webfejlesztői már elhelyeztek kódokat az API-ban, ami többek között egy új "Screen" szekciót tartalmaznak 4 kép elérési útjával, és a játék dobozképének forráslinkjét is bekészítették.

A Take-Two Interactive május 16-án, azaz jövő csütörtökön tartja a 2024-es évértékelőjét, ami elé előszeretettel időzítenek bejelentéseket a leányvállalatok: a Rockstar Games, a 2K Games és a Private Division. Arról már voltak találgatások, hogy a R* vajon a GTA Online nyári frissítésével, vagy netalán új GTA VI hírekkel rukkol elő, és úgy néz ki, a csillagok (khm... és a forráskódok...) állása az utóbbinak kedveznek.

A weboldalfrissítések nem először leplezik le a Rockstar Games közeli terveit. Többek között így bukott le a GTA The Trilogy – The Definitive Edition és a Red Dead Redemption PS4/Nintendo Switch kiadása is. A most bekészített kódok négy screenshot linkjét és a boxart tartalmazzák.

A teljes forráskód arra utal, hogy hivatalos weboldalt még nem, csak adatlapot kap a játék, és előrendelhetővé sem válik – ugyanakkor ha az álló borítókép nem csak ideiglenes lesz, akkor az GTA VI előrendelésektől sem leszünk már vészesen messze.

A Rockstar Games fejlesztőinek április közepétől vissza kellett térnie az irodai munkához, hogy a legnagyobb biztonság mellett dolgozhassanak a GTA VI-on , immáron a munkálatok utolsó fázisában.

2024.05.08 16:34  ▪ Forrás: GameRollGTA @Twitter  ▪ Írta: Visali

MolGabi
Offline
2024. 05. 13. 17:52
.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink