Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Június végén végre igazi rendőrös tartalmak jönnek a GTA Online-ba

Megérkeztek az első hivatalos információk a nyári GTA Online frissítésről, és közel 11 év után végre tényleg visszaköszön a Cops'n'Crooks hangulata, ami anno a GTA IV egyik legkedveltebb multiplayer módja volt.

GTA Online Summer Update

Vincent nem rejtette véka alá, hogy találkozunk még vele, és már nem is kell sokat várnunk, hiszen június végén Dispatch feladatokat kapunk majd tőle az LSPD háta mögött, de ami még izgalmasabb, belekóstolunk az óvadékügynökök (Bail Enforcement) és a fejvadászok (Bounty Hunter) munkájába – természetesen GTA szemszögből. Ráadásul a rendőrautók után végre valahára rendőr outfitek is elérhetőek lesznek.

Creator: Drift Race és Drag Race futamok

GTA Online Summer Update

Nem volt véletlen, hogy az elmúólt hónapokban a R* újra elővette a játékosok által készített pályákat. A Creator új lehetőségekkel fog bővülni: új drift race és drag race versenyeket alkothatunk ízlés szerint.

Emellett a minőségbeli javulást is várhatunk: ezentúl lehetőségünk nyílik csak meghatározott checkpointtól tesztelni a pályáinkat, így gyorsabban és hatékonyabban készíthetjük el őket. Ezen felül más javítások is várhatóak, amiket nem részletezett a Rockstar.

Változó szabályok: több idő eladásra, magasabb juttatások néhány játékmódban

Ismét változik egy-két szabály a GTA Online-ban a játékosok visszajelzései alapján. Már az is sokaknak hozta vissza a játék lehetőségét, hogy a Rockstar lehetővé tette a bizniszekhez kötődő eladásokat Invite Only sessionben, de még mindig ott maradt az a gikszer, hogy teljesen kiszámíthatatlanul néha annyi motort, teherautót spawnolt ehhez a játék, amit egyedül képtelenség volt időben teljesíteni. Ez most megváltozik: a biker és gunrunning eladásoknál megnövelik a fejlesztők az eladásra adott időt.

Más hasznos újítások is jönnek – például a snackek automatikus újratöltése egyes küldetések előtt, a Sparrow és a Bombushka védelmi rendszerinek javítása, és több pénz jár majd a Taxi Work, az Open Weel Race és számos Contact Mission után.

GTA+ jutalmak

GTA Online Summer Update

A frissítés már június végén megérkezik, de a R* kitolta a havi bónusz $1.000.000 dollárt extra jutalmat a GTA+ előfizetőknek. Ráadásul a korábban ígért Överflöd Pipistrello szuperkocsi nem csak ingyen jár majd, de egy héten át exkluzívan csak az előfizetőknek lesz elérhető.

A GTA+ előfizetés PS5 és Xbox Series X|S platformokon érhető el.

2024.06.05 18:54  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink