Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Június 25-én érkezik a GTA Online: Bottom Dollar Bounties, nézd meg a trailert

Traileren láthatjuk a GTA Online rendőrös-fejvadászos nyári frissítését, és végre a pontos dátumot is tudjuk. A GTA online: Bottom Dollar Bounties június 25-én érkezik.

Ebben az akciódús kiegészítésben újra jelentkezik Maude, aki nagyobb babérokra tör: egy komplett bounty hunter cég vezetésével bíz meg minket, és alányával, Janette-tel is találkozunk. Ez a biznisz lesz a Bottom Dollar Bail Enforcement

A Bottom Dollar Bounties frissítéssel "tonnányi" új kocsi érkezik – ahogy a Rockstar Games fogalmaz –, köztük nagyon sok járőrkocsi, és egy más rendőrségi jármű, például a Greenwood és az Impaler SZ zsaru változata, melyek kultikusak a 80-as és 90-es évek filmjeiből. Ezek Vincent Effenburger új Dispatch Work feladatihoz kapcsolódnak majd.

A hivatalos Newswire poszt fogalmazása arra enged következtetni, hogy ezúttal sem kapunk meg mindent egyszerre, és a kiegészítő összes tartalmát több elosztásban oldják fel a fejlesztők.

A GTA Online: Bottom Dollar Bounties június 25-én érkezik PS5, Xbox Series X|S, PC, PS4 és Xbox One platformokra.

2024.06.18 16:48  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink