Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Megérkezett a GTA Online: Bottom Dollar Bounties

Mostantól kattannak a bilincsek a GTA Online-ban: megérkezett bounty hunter kiegészítő, a Bottom Dollar Bounties PS5-re, Xobx Series X|S-re, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A multiplayerbe lépve Maude felhív az első részletekkel, de már előtte felcsaphatjuk a Maze Bank Foreclosure oldalát ahol kiválaszthatjuk a fejvadász végünknek székhelyet adó épületet.

Bail Enforcement Office

GTA Online Bottom Dollar Bounties – Bail Enforcement

Összesen 5 hely közül választhatunk, mely közül négy a városban, egy pedig Paleto Bay-ben van. Mindegyikhez választhatunk legfeljebb két beosztottat, hogy gyorsabban és kényelmesen termeljen a biznisz; fegyverszéfet, amibe lerakhatjuk a fegyókat, amik éppen nem kellenek; lakosztályt és kérhetünk extra páncélt a Bail Enforcement furgonra, ami a bizniszhez jár:

 • Paleto Bay: $1.650.000
 • Davis: $2.000.000
 • Del Perro: $2.350.000
 • Mission Row: $2.390.000
 • Downtown Vinewood: $2.620.000

A legdrágább épület minden kiegészítővel $4.110.000 dollárba fáj, de az alapfelszereltség is elegendő ahhoz, hogy hozzáférjünk az adatbázishoz, amiből 3 célszemély közül választhatunk, illetve minden nap egy-egy Most Wanted célpont is elérhető. Utóbbiért csinos summa jár – például az első nap Grace Whitney $129.000 dollárt ér. A többi, célpont $36.000 – $39.000 dollár körüli összeget ér. Érdemes beszerezni egy Stun Gun-t, ha még nincs mert élve többet érnek – ez most pont elérhető a Gun Van kínálatában is. A kisebb célpontokat freemode szobákban, a nagyhalakat zárt misszión belül kell elkapni.

Mint minden bizniszhez, a Bail Enforcementhez is regisztrálnunk kell CEO-ként (elérhető az Interaction Menu-ben a SecuroServ alatt), vagy motoros banda vezetőjeként. Ezúttal azonban érdemes néha nyugdíjba vonulni (Retire opció), így ugyanis egy rendőrautóba ülve megtalál minket Vincent Effenburger...

Vincent Dispatch Work (Vigilante küldetések)

GTA Online Bottom Dollar Bounties – Vincent Dispatch Work

Gyakorlatilag visszakapjuk végre a járőr alkalmi munkákat. Konzolon a jobb analóg kart lenyomva aktiválhatunk egy Dispatch Work küldetést bármely saját rendőrautóban ülve, ahol bizonyítékot kell szereznünk, vagy elkapnunk valakit – valamit besegíteni az LSPD-nek. Ezzel sem keresünk rosszul, pár perc alatt $25.000 dollárral hízik a pénztárcánk.

GTA Online Police Cruisers

A korábbi Vapid Stainer LE Cruiser és a Bravado Gauntlet Hellfire rendőrautók mellett három új járőrkocsit vásárolhatunk meg a Warstock Cache & Carry oldalán, amikkel játszhatóak ezek a küldetések:

 • Bravado Greenwood Cruiser: $4.910.000, vagy $3.682.500 (trade price), ha teljesítünk legalább 5 Dispatch Work küldetést
 • Bravado Dorado Cruiser: $5.005.000, vagy $3.753.750 (trade price)
 • Declasse Impaler SZ Cruiser: $4.720.000, vagy $3.540.000 (trade price) ha teljesítjük a Possession for Sale Dispatch Work küldetést.

Mindegyikhez előbb teljesítenünk kell a Slush Fund küldetést a Cluckin' Bell Raidből, hogy bármelyik áron megcásárolhassuk.

Új járművek

Paragon R Envisage
Niobe Euros X32

A bizniszeken és küldetéseken kívül más érdekességek is jöttek, például új járművek:

 • Enus Paragon S és Bollokan Envisage, amiket az Agency garázsban Imani tech kiegészítőkkel is felvértezhetünk
 • Übermacht Niobe és Annis Euros X32, melyekhez PS és Xbox Series X|S konzolokon egyedi festések is elérhetőek Hao műhelyében (LS Car meet)
 • Invetero Coquette D1 és Declasse Yosemite 1500

A Yosemite pick-up a Southern San Andreas Superautos oldalán, a többi kocsi a Legendary Motorsport oldalán vásárolható meg.

A frissítéssel összesen 16 új kocsi érkezett, a többi következő hetekben, hónapokban lesz elérhető a GTA Online-ban.

GTA Online Drift Race

Ezek mellett újabb kocsikkal kvalifikálhatunk a Drift Race futamokra: megérkeztek az ehhez szükséges tuning kiegészítők a Vulcar Nebula Turbo, Übermacht Cypher és Übermacht Sentinel Classic Widebody járművekhez.

GTA+ újdonságok

GTA Online Bottom Dollar Bounties – GTA+

A GTA+ előfizetők számára külön érdekességeket tartalmaz a frissítés:

 • 1 hét korai hozzásérés az Överflöd Pipistrello szuperkocsihoz, ráadásul ingyen. Érdemes a Vinewood Club Garage-ban beszerezni szuper festéssel, de a Legendary Motorsport oldalán is elérhető alapszínekben
 • Egy-egy limitált festés minden új kocsira, ami csak egy hónapig szerezhető be
 • A telefon egy Vinewood Club alkalmazással frissült, amivel már nem csak az aktuális kocsikkal kérhetünk tesztvezetést, de pillanatok alatt bezsebelhetjük a pénzt termelő bizniszek bevételeit, utazás nélkül (Nightclub, Arcade, Agency, Salvage Yard, Bail Enforcement)
 • A 100 férőhelyes Vinewood Club Garage autóműhellyel bővül, így helyben tuningolhatjuk a verdákat
 • Egész hónapban duplán termel a Bail Enfrocement Office

Még több jön...

Ahogy az elmőlt időszak frissítései, úgy a GTA Online: Bottom Dollar Bounties is drip-feedben érkezik, azaz egyes tartalmak később válnak elérhetővé. Most azonban nem is rejti véka alá a Rockstar, mi minden jön:

 • Madrazo is ad majd valamiféle fejvadász küldetéseket
 • Elérhető lesz a GTA Vice City-ben megismert Pizza Boy futár alkalmi munka, amit a Pizza This... éttermekhez
 • Különleges Halloween tartalmak is jönnek, melyek között North Yankton-ban is lesz pálya, egész pontosan a Ludendorff Cemetery temetőben
2024.06.25 18:33  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink