Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV LD - Kisebb infomorzsák

Nem is oly rég leközöltünk egy hírt, melyben egy a Spike TV által készített „The Lost and Damned” bemutatót voltunk hivatottak előre beharangozni. Nos, az adás ugyan még nem került publikálásra, de szerkesztőségünkbe már meg is érkezett néhány fontosnak vélhető információ, a Grand Theft Auto sorozat legújabb tagjának első letölthető tartalmával kapcsolatban…

Mint kiderült, a februárban megjelenő kiegészítő nem csupán küldetéseket, hanem járműveket is tartalmaz a szorgos Xbox360 tulajok számára. Ezúttal viszont már ennél is többet tudunk, melynek köszönhetően azzal is tisztában vagyunk, hogy sok érdekes/klasszikus dolog tér majd vissza a játékba.

A fontosabb információkat pontokba szedtük nektek:

  • Kiegészítésként 30 új küldetés vár a játékosokra.

  • A játék stílusa teljes mértékben a motorosok életérzését hivatott visszaadni, ám más területekre is kiterjedhet, így biztosítva a változatos játékmenetet.

  • Az új járművek közt szerepelni fog a sokak által kedvelt Cheetah, melynek fura módon az 1980-as évekbeli változata kerül majd a játékba, teljesen feljavított megjelenéssel. Emellett két motor is helyet kap majd a csomagban, melyek közül az egyik egy chopper, mely a „Marauder” nevet viseli, a másik pedig egy az NRG-900-ra hajazó versenymotor lesz, melynek kezelhetősége sokkal élvezetesebb vezetési élményt nyújt majd.

  • Sokak reménykedtek ugyan, de tank nem kerül a játékba. Érdekességként viszont a Rockstar egyik szakembere hozzátette, hogy ezt nagy valószínűséggel viszont láthatjuk majd, a második letölthető tartalomban.

  • Autók és motorok mellett kapunk új fegyvereket is; Egy autókban alkalmazható bombát, melyet ezúttal akárhol elővehetünk és magunkkal cipelhetünk – így elkerülve a haverok folyamatos zaklatását, egy hasznos kis zsebkést, egy új pisztolyt és két új félautomata géppisztolyt.

  • Fegyvereink mellé új alkalmazásmódok is helyet kaptak, melyeknek köszönhetően a négykerekű járművek utasai akár gépkarabélyokkal – AK47 és társai ugyebár, a motorosok pedig akár közelharci fegyverekkel is küzdhetnek ellenfeleik ellen.

  • A DLC két új rádióállomást is hoz majd a játékosoknak. Ezek közül az egyik egy főként blues-t játszó rádió lesz, mely a Suave Jam 104.3 nevet viseli, a másik pedig egy az anno Vice City-ben megismert, V-Rockra hajazó állomás. Ez utóbbi olyan számokat is tartalmaz, mint például a Crazy Train, Ozzy Osbourne-tól. Ráadásként akár egy-két kedvencünket is visszahallhatjuk itt, a Megadeth előadásában.

  • Az elhivatott multiplayeresek sem kell, hogy elkeseredjenek, ugyanis három új játékmódot kapnak, a tartalom megvásárlásával. Részletes leírást ugyan nem kaptunk ezekről, de azt tudjuk, hogy az egyik egy co-operative küldetés lesz, mely 2-4 játékost engedélyez egyidejűleg és a „Drug Bust” nevet viseli, valamint lesz egy roncsderbi-szerű mód is külön arénával, amit még egyjátékos módban is felfedezhetünk majd! A harmadik lehetőségről még kevesebb információnk van, ám a Rockstar-os srácok állítása szerint ez még „A free mode-nál is nagyobb szabadságot ad a játékosoknak.”.
2008.12.15 00:57 ▪ Írta: Shotgun

Bence (Visali)
Offline
2008. 12. 15. 05:33
nagyon-nagyon jónak hangzik

gatyas1996
Offline
2008. 12. 15. 06:10
igen kár hogy még nincs is vasam hozzá

walczviktor
Offline
2008. 12. 15. 09:53
szánalom. amit az sa-ba egyben megkaptál azt itt csöpögtetve adják oda hogy jó sokat fizethess.
"a másik pedig egy az NRG-900-ra hajazó versenymotor lesz, melynek kezelhetősége sokkal élvezetesebb vezetési élményt nyújt majd."
ohh remek. a motoros zúzásba semmi élvezet nem volt a 4-ben. Még annál is élvezetesebb lesz? óóóh nahhhh ne, köszi srácok, de ez már túl sok a jóból.
Bocs ha a nagy fanokat megsértettem.

Leone
Offline
2008. 12. 15. 11:30
walczviktor: Valószínű, hogy mivel az eredeti játékot hivatott egy kicsit feldobni ez a kiegészítő, a többi motor irányíthatósága is drasztikusan nőni fog. Amúgy szerintem inkább örüljünk, hogy egyáltalán ezt megkapjuk

Nem azért, mert nem érdemelnénk meg...csak éppen ha megnézed a játékipar jelenlegi helyzetét, egyre több franchise mondja be az unalmast. Itt gondolok például a Need for Speed sorozatra, mellyel végleg felhagytak a fejlesztők.

walczviktor
Offline
2008. 12. 15. 14:34
Nah ezt nem tudtam hogy az uc volt az uccsó nfs, de egy cseppet se csodálom, azután hogy mekkora bődületes csőd volt az a játék. Nincsen semmi gond a játékiparral, csupán olyannyira van szar helyzetbe mint bármi más szórakoztatóipari trületen, a gazdasági válság hatásaként. A gond azzal van hogy b*sznak a minőségre, de azt már elvárják hogy mindenki megvegye, örüljön nah meg hogy jó pontszámmal értékeljék a cuccot, (ami jelenleg meg is lett oldva legtöbb helyen egy kis kenőpénzel)
Nem akarok túlzásokba esni, de az előző részek példáját nézve, fele annyi idő alatt kétszer olyan jó gta-t lehetett volna összedobni mint a jelenlegi IV. És kövezzetek meg de iszonyat nem lett volna szükséges a grafikai motor cseréje. Régi motor, egy új város (és nem az eddigi agyoncsépeltek), megfelelő történet, és normális missziók. (Nem ugyanaz 50 kiadásba) Gyilkold le azt, meg ezt, hentejéé itt meg ott, azt mission passed.. Az egyedüli pozitívum a multiplayer aminek meg örüljön aki megvette eredetibe, de nekem nem hiányzik tekintve, hogy egy havernak nincs olyan gépe amin futna. Nesze neked jó kis lanpartik.. Meg az én gépemen se valami nagy élvezet 20-30fps-el nyűglődni..

mrgell
Offline
2008. 12. 15. 14:39
walczviktor: SA-nak közel sem volt olyan grafikája, mint a IV-nek és ha ezeket is be kellett volna egyből építeniük a fejlesztőknek akkor szerintem plusz 2 hónapot késett volna az xbox360-verzió, hát még a pc.

Shotgun: MI? Nem lesz több NFS? T.T

DLC-hez: Hmmm fincsi Remélem ismét lesz tec-9, bár lehet, hogy inkább vz-61 és az mp-5 vagy nagy uzi fog visszaköszönni.

walczviktor
Offline
2008. 12. 15. 15:03
petimanus: két hónapot??? Lehet valamit félreértek de ha SA-t a IV grafikájával jött volna, akkor kb most jelenne meg.

Markee
Offline
2008. 12. 15. 15:42
Biztos sokat dob majd a játékélményen, a küldetéseken is gondolom javítanak, kár, hogy PC-re nem jön. Egyébként PC-n az alapjátékban már baromi unalmas, hogy mindig el kell menni valakihez, de menekül, utána autósüldözés, majd meg le kell lőni. Szerintem a küldetéstervezők közül a kreatívabbak épp szabadságon voltak. xD

OFF: Egyébként utánaolvastam és lesz új NFS, csak néhány pletyka volt arról, hogy nem lesz, de az EA bejelentette, hogy már készül.

Athlon
Offline
2008. 12. 15. 15:57
Cheetah-nak örülök. Mindíg is kedveltem. Még egy Phoenix kéne

Leone
Offline
2008. 12. 15. 18:04
walczviktor: Ezzel úgy összességében nincs probléma, de a gazdasági válság rohadtul nem az okozója annak, hogy PC verziót csak 6 hónappal később kapjuk meg. 2004 novemberében pedig elkezdtek dolgozni egy területen, amit renderware alapokon adtak volna ki és kb kétszer akkora lett volna mint San Andreas... De amikor a R.A.G.E engine ötlete felmerült, egyből váltottak és újra lemodellezték Liberty City-t.

mrgell
Offline
2008. 12. 15. 18:47
walczviktor: Úgy értettem, hogy, ha ezeket a most jövő bővítéseket (mínusz új sztorivonal és küldetések) akkor sokkalkésőbb adták volna ki és az átportolás is tovább tartott volna. Am meg én örülök, hogy egyre jobb és fejlettebb grafikával jönnek ki a game-k, hiszen szebbek, realisztikusabbak. Ha neked nem tetszik, akkor menj Doom1-ezni...
Szerintem haladni kell a korral, ha ez azt is jelenti, hogy új vasat kell vennem egy évnyi jövedelmem árán Fokozatosság és használt alkatrész/pc vétel előnyben.(úgy is lehet jó cuccokhoz jutni)

Motorozás: Nem tom, hogy neked mi nem volt élvezhető rajta. Ha neked az hiányzik, hogy mint az SA-ban, mész 240km/h-val, nekiütközöl egy kamionnak és ettől a motor felrepül az egekbe, majd talpra érkezik 40m-es zuhanás után akkor arra ott az SA. Én valahogy jobban szeretem, ha azt látom amit tudok, hogy úgy kéne történnie, pl, ugyanezt a szitut áttéve gta4-be, Niko elrepül és mindenét összetöri, aki szerencsés annál, még át is mennek kocsival rajta Ami szerintem elrontja a valóság illúzióját, bár kell is, hogy illúzió romboló legyen(mert unalmas lenne minden stunt után kórházban ébredni) az az, hogy Niko ezekután feláll és leporolja magát.
Apropó illúzió rombolás, Niko egy fantasztikus ember, ha leugrik egy felhőkarcoló tetejéről és mondjuk RPG van a kezében és zuhanás közben elsüti, ő megőrzi hidegvérét, újratölti és jöhet a következő löket!


Offline
2008. 12. 15. 19:19
mrgell: Neked van igazad

makaveli neked nem tom mi bajod van. Kétszer jobb GTA-t lehetett volna összedobni? hát beszarás h neked milyen igényeid vannak...

walczviktor
Offline
2008. 12. 15. 19:35
Shotgun: heh, ezt se tudtam. mennyivel jobb lett volna az első koncepció valósul meg..

petimanus: értem amit mondasz, és valóban ha nálad egy játéknál a realisztikus megoldások a nyerőek akkor elhiszem hogy neked bejön a IV.
Nekem ez a lista végén van, fontossági szempontból és igen, valóban az általad irt 240káemhás motorozások hiányoznak. Az életszerűséget meg mindig lehet fokozni csak kérdés meddig van értelme, nah meg minek a rovására megy.

Hoar: Gratulálok, most már legalább tudjuk kinek van igaza. Értsd már meg ember hogy nekem van egy véleményem, neki van egy véleménye, és ez nem feltétlenül kell egyezzen. Attól hogy te az ő álláspontjával szimpatizálsz attól nem neki van igaza..
Az meg hogy nagyok az elvárásaim.. nah ez lol. Tanulj meg olvasni, és akkor megérted hogy nem nagyok az elvárásaim csak más irányúak.

mrgell
Offline
2008. 12. 15. 20:45
Úgy úgy, nekem sincs igazam. Makavelinek is van egy nézőpontja, nekem is van, csak ütköztetjük. Érdekes lett volna a renderware megoldás, kíváncsi lettem volna a végeredményre. Talán még psp-re, ps2-re megcsinálják, talán még pc-re is, de csak annyi esélye van(idáig), mint, hogy megnyerem a lottó 5-öst.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink