Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV LD - Információk a GameTrailers TV-től

Tegnap tájékoztattunk titeket, hogy ma reggel, a SpikeTV-n és egyéb online rendszereken sugárzott GameTrailers TV műsorában új információk derülhetnek ki a The Lost and Damnedről. A GameTrailers csapata exkluzív látogatást tett a Rockstar Games New York-i főhadiszállásán, és számos új dolgot derítettek ki a Grand Theft Auto IV első letölthető tartalmáról.

Kattints ide a show megtekintéséhez!

Mivel a magazinok többsége már közölt egy-két csemegét ezekből az információkból, ezért lehet hogy sok minden már ismerős lehet közülük nektek. De úgy gondoltam, hogy mivel ez az első alkalom mikor egy belső Rockstar-os ember - nevezetesen Jeronimo Barrera - erősíti meg a játékkal kapcsolatos fícsőröket, érdemes ismételten leírni őket.

  • Liberty City teljes területe elérhető a sztori elejétől fogva, mivel Johnny régóta él a városban, így könnyen tájékozódik.
  • Az Angels of Death nevű bandával gyakorlatilag már a megalapításuk óta ellenséges viszonyban áll a The Lost Motorcycle Club, ebből kifolyólag egy kicsit mélyebb betekintést is nyerhetünk a bandák közti rivalizálásba Liberty Cityben.
  • A kiegészítő párbeszédek és a sztori alapján körülbelül egyharmadát teszi ki az alapjátéknak.
  • A történet nem pontosan Niko érkezésétől kezdődik, ám nagyon sok ponton találkozik a szerb bevándorló szemszögéből látott GTA IV történetével. A DLC-ben azonban a sztori fő mozgatórugója a tisztelet és a hűség lesz a bandán belül. A történet során több karakterrel is találkozunk, akik már az alapjátékban is szerepeltek.
  • Habár új szigetek vagy nagyobb területek nem szerepelnek a DLC-ben, Liberty City városa átesett néhány változáson. Többek között még több belső teret fedezhetünk fel Johnnyval, ilyen például a motoros bandák klubháza.
  • Kisebb játékmeneti videók során számos új fegyvert láthattunk a GameTrailers élő adásában. Ezek közül talán a legérdekesebb mégis a gránátvető volt.
  • Mivel karakterünk ezúttal a The Lost motoros bandájának tagja, ezért a játék kétkerekű járgányait sokkal könnyebb lesz irányítani, mint Niko-val. Ez többek között azt takarja, hogy nehezebben eshetünk le motorjainkról, ami még élvezetesebbé teszi majd a küldetések teljesítését és a trükközgetést is egyaránt.
  • Korábban már szó esett a formációban való motorozásról. A fejlesztők ezt úgy oldották meg, hogy a társainkhoz közel egy ikon lesz folyamatosan a földön, amelybe belehajtva összeáll az ún. "formáció". Ezalatt a bandatagok kommunikálnak egymással, de akár az életerőnk is nőhet.
  • Az egyik misszió során Malc mögött ülünk a motorján, és lőnünk kell Johnnyval. Ehhez Jeronimo hozzáfűzte, hogy sokkal akciódúsabb küldetésekben lesz részünk.
  • Új TV adások, új weboldalak, még több zene a rádión, és új minijátékok (szkander) is szerepelnek a The Lost and Damnedben.
  • Habár Johnnynak van felesége (Ashley Butler), karakterünkkel bármikor randizhatunk az interneten szereplő emberekkel.
  • Az új motorokon kívül egyéb, eddig nem szereplő járművek is elérhetőek lesznek.

A végére hagytam az egyik legérdekesebb információt, mely inkább feltételezés, mintsem tény. Azt már ugye tudhatjuk, hogy a The Lost and Damned csak az első DLC lesz a GTA IV-hez, és lesz egy második letölthető epizód is. A másodikról azonban semmit se lehet még tudni hivatalosan. Az interneten azonban kering egy érdekes elmélet arról, hogy ki lesz a második DLC főszereplője...

A "Museum Piece" című küldetés során Niko-n és Johnny-n kívül egy harmadik személy is lényeges szereplője a missziónak. Talán tudjátok, hogy a küldetés teljesítésével egy "Impossible Trinity" nevű achievement/trófea jár jutalmul. A "Trinity" itt három személyre utal. A küldetés során hirtelen az ablakon egy ismeretlen személy, Luis Fernando Lopez lövi le a gyémántot ellenőrző férfit.

GTA

A rajongók spekulációi szerint ő lehet az ominózus harmadik személy, a hiányzó láncszem. Luis egyébként feltűnik a "Three Leaf Clover" és a "Diamonds are a girl's best friend" nevezetű küldetések során is, amik nevezhetők egyfajta utalásoknak is a fejlesztők részéről. Jeronimo Barrera csak mosolygott az elméleten, és érdekesnek nevezte azt. A testmozgását figyelembe véve elképzelhető, hogy igaz az elmélet.

A jövő héten említés lesz az új multiplayer módokról is.

2009.02.07 10:12 ▪ Írta: Ben Dover

Athlon
Offline
2009. 02. 07. 11:27
Az exlúlív klipp nagyon odab*sz


Offline
2009. 02. 07. 13:59
jó lett

sadam5
Offline
2009. 02. 07. 16:30
Ez a Trinity dolog olyan curioussa tett engem. Ugy annyira sok info ninncs benne amit nemtudnank, de azert jo volt nezni nehany scenet.

Athlon
Offline
2009. 02. 07. 18:14
Ja a Trinity nekem is megmozgatta a fantáziámat de ez a Luis Lopez konkrétan nem is nagyon szerepelt. 3 cutscene-ben jelent meg: a bankosnál, a gyémántüzletnél és Gracie átadásánál. Én főszereplőnek Jermaine Andrewst tippelném. Ő is kb olyan szinten jelent meg mint Jhonny. Roman haverja ő is és nem hinném hogy csak 1 küldetés erejéig belerakják mert érdekes háttere lehet.
Szer: Mégiscsak lehet valami ebben a Luis-os dologban. Mert bizonyos küldetések után felhívhatod Romant és megbeszélitek mi volt éppen. Na amikor a gyémántokat akarod Gracie-re visszacserélni akkor is feltűnik Luis, akkor Niko nem azt mondja Romannak h elvesztek a gyémántok vagy h leölt félszáz embert hanem hogy milyen furcsa hogy ugyanaz a Dominikai kinézetű ember(Luis) aki a gyémántbizniszt meghiúsította a múzeumban, ugyanaz adta most vissza őket. Ez sztem nem véletlen. Meg ugye az ő főnöke Tony Prince. Na amikor már rég nem találkozunk velük a játékban akkor megjelenik egy cikk a Liberty Tree-ben arról h bezártak Tony klubbjai. Ez se lehet véletlen mert a Lost-ról is voltak cikkek amik nem az épp aktuális játékállásból következően írodtak. Remélem nagyjából érthető voltam

sadam5
Offline
2009. 02. 07. 23:22
Az voltal, gondolom ezert talalta ki a tobbi fan is ezt a theoryt. De ha ranezel a palinak az arcara mosolyog meg minden, meg elnez stb... WATCH HIS EXPRESSIONS!!!!!!!!!!!!!! Body language gyerekek body language!!!!!

Athlon
Offline
2009. 02. 08. 10:47
Én azért díjaznám ha végig az egyik nagy mafiozó családnak dolgoznánk. Jelent esetben az Ancelottik-nak. Legalább megtudnánk hogy mit keres Luis a bankban és hogyan éli meg az egészet. LaD-re visszatérve engem az érdekel hogy a sztori a IV vége előtt vagy után ér véget mert én böngésztem végig a netet és Billly végig börtönben ült a IV-ben. Legalábbis a net szerint.

Leone
Offline
2009. 02. 08. 14:56
sadam5: Most figyi, akár figyeled a testbeszédet, akár nem, lehet hogy valaki elég jártas a fordított pszichológiában ahhoz, hogy képes legyen elhitetni valakivel azt ami nem igaz. Ergo most ez lehet egyfajta védekezési mechanizmus a Rockstar számára, mivel NEM akarják hogy kiderüljön a második DLC főszereplőjének kiléte addig, míg ők azt egy hivatalos sajtótájékoztató keretein belül nem hajlandóak bejelenteni. A hírt amiben összegzem az adás tartalmát este publikálom.

sadam5
Offline
2009. 02. 08. 15:37
Kulonben en csak viccbol mondtam Ugyis mihelyst kijon a L&D egy honappal kesobb majd kapjuk az uj hreket a masikrol.

Athlon
Offline
2009. 02. 08. 18:41
Szerintem ilyen hamar nem lesz bejelentés. Még a CW is kijön majd, szerintem nyár elején fognak megjelenni az infók a 2. DLC-ről. De most az 1.-t várom nagyon. Egyébként qrva jó pólója van Jeronimo-nak. Olyat miért nem lehet kapni a R* warehousban?

sadam5
Offline
2009. 02. 09. 00:47
Azt az achievementett elsonek nehez volt megszerezni! Mar alig varom a multiplayer infokat, mert akkor lehet nem a Mirror's Edge-t veszem meg, hanem a DLC-t ami alapbol olcsobb lenne, so yea ha a multi sweet akkor ide vele!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink