Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV LD - IGN Multiplayer előzetes

Úgy tűnik, hogy mostanság az IGN szakemberei csak úgy úsznak az exkluzív előzetesek áradatában. Ennek köszönhető valószínűleg, hogy a Rockstar Games-es srácok engedélyt adtak nekik, a The Lost and Damned névre hallgató, legelső Grand Theft Auto IV kiegészítő multiplayer részének kipróbálására. Révén, hogy az internetes játékportálok szerkesztői nem csak szórakozásból teszik dolgukat, egy kisebb iromány is napvilágot látott, melynek összegzését és leközlését természetesen mi igen fontosnak láttuk…

Így hát nincs más hátra, mint a hír további részében felsorolt újdonságokat analizálni – semmi perverzitás nincs ebben a kifejezésben, majd véleményeteket velük kapcsolatban kommentként leírni nekünk. Ja és ne feledjétek: a DLC egyelőre Xbox360 exkluzív, ergo nincs információnk azzal kapcsolatban, hogy más platformok tulajdonosai vajon viszont látják-e majd ezt a kis gyöngyszemet.

Jöjjenek tehát az újdonságok:

  • A letölthető tartalom hat új multiplayer módot szolgáltat majd a játékosok számára, melyek egytől-egyig igen kreatívnak bizonyultak a teszt során.
  • Ismét telefonunk segítségével tudjuk majd csak elérni a többjátékos funkciót. Ehhez az is hozzátartozik, hogy a Grand Theft Auto IV alapjátékából az új játékmódokat nem leszünk képesek elérni.
  • Lehetőségeink tárházába bekerült egy „Instant Play” opció is, melynek segítségével azonnal csatlakozhatunk, akár egy másik meccshez is, ezáltal nem szükséges nekünk szerverként szerepelnünk a játékosok között.
  • Nem lesznek új szintek, ám az új karakterek mellett kapunk új fegyvereket, ruhákat és motorokat is.
  • A GTA IV-ben megismert TDM (Team Deathmatch, DM (Deathmatch) és különböző Free Mode-ok (Szabad játék) helyet kapnak itt is, ám ezek majdnem teljesen megegyeznek, az alapjátékban fellelhető megfelelőikkel.
  • Az új módok közül a „Witness Protection” co-op, az „Own The City” CTT (Capture The Turf/Területfoglalás), a „Lone Wolf Biker” pedig  embervadászat kategóriába sorolható. Ezekről, valamint a „Chopper vs. Chopper” és „Club Business” névre keresztelt multis játékmódokról, egy későbbi cikkben kaptok részletes leírást.

Egyelőre tehát ennyi információnk lenne számotokra. Érdemes azonban minket látogatnotok, ugyanis a hétvége folyamán néhány új cikk kerül publikálásra, a The Lost and Damned számára készített szekciónkban!

2009.02.13 20:57  ▪ Forrás: IGN  ▪ Írta: Shotgun

sadam5
Offline
2009. 02. 13. 22:34
Az utolso mondatodat imadtam Nem hangzik olyan nagy "wow"-nak a multiplayer

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink