Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV LD - Botrány lehet a meztelen jelenetből?

A Grand Theft Auto IV első DLC-je, amely a "The Lost and Damned" nevet kapta, már lassan egy hete letölthető az Xbox Live rendszeréről. Még a megjelenése előtt írtunk arról, hogy az ESRB besorolása alapján a letölthető kiegészítőben meztelen alak is látható, bár a DLC eredeti, Mature értékelése megmaradt.

A Rockstar híres-hírhedt Hot Coffee botránya után - amely az egész világsajtóra kihatott - nem sokan gondoltuk volna, hogy a különféle csoportok és ügyvédek által oly sokszor támadott franchise alkotói még egy ilyen kaliberű ficsőrt bele mernek csempészni az újabb részekbe. A Lost and Damned egyik átvezető animációja során ugyanis Liberty City kongresszusi képviselője, Thomas Stubbs tetőtől talpig ádámkosztümben látható.

Ezek után már nem meglepő, hogy az első hivatalos szülői reakció ilyen hamar napvilágot látott. Február 21-én ugyanis a Common Sense Media nevezetű csoport egy bejelentést - vagy sokkal inkább figyelmeztetést - tett a GTA IV első DLC-jével kapcsolatban:

"A Lost and Damned tele van komoly tartalommal, és el kellene tenni -- jó messzire -- a gyerekektől," - majd így folytatódik: "Ez még vitatottabb rész lehet, mint az előzők, hiszen a játék teljes férfi meztelenséget is tartalmaz."

Nos, a DLC-ben csak az előbb említett egyetlen jelenetben látható ilyen "akció", így a Common Sense Media ezen megnyilvánulása nem tekinthető igazán mérvadónak. Ennek ellenére az általuk írt teszt a DLC-ről pozitívan vélekedik, de természetesen gyerekektől "elzárva tartandó" darab...

2009.02.23 22:10  ▪ Forrás: LA Times  ▪ Írta: Ben Dover

sadam5
Offline
2009. 02. 24. 00:20
De ez hulyeseg, ez olyan mintha a karomat latnad vagy a labam, azis egy testresz, bar rakhattak volna bele egy meztelen csajt helyette lol, de hulyeseg az egesz.Azok a gyerekek is lattak mar faszt, egyebkent is hogy lettek ok? lol na ez az... HULYESEG!!!

jana4
Offline
2009. 02. 24. 14:22
akkor még ok, ha használja is de az csak ott van... különben is, nagyon kevés nőnemű játszik ezzel, így kb ugyanazt látják abban a jelenetben, ha lenéznek.

Athlon
Offline
2009. 02. 24. 14:31
De ha rajtavan hogy Nudity akkor nem tudom mit csodálkoznak. Különben is 18-as játék.

MateL
Offline
2009. 02. 24. 15:05
Athlon: Az ESRB által kiosztott M (Mature) értékelések 17 év feletti személyeket jelentenek, és tudtommal csak Amerikában osztályozzák ők a játékokat. Európában a PEGI (kivéve az Egyesült Királysában, ahol a BBFC) látja el ezt a feladatot.

zsolt
Offline
2009. 02. 28. 14:01
Nem értem. Az nem baj ha folyik a vér, embereket gyilkolsz, drogüzletet bonyolítasz le, zsarukat ölsz... és még sorolhatnám. De hogyha egy jelenetben is meztelenség tűnik fel, az már botrány. Na ezt nem értem.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink