Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

PS2 Jack Thompson könyvéből

Újabb érdekességgel, ötlettel, otthoni barkáccsal kapcsolatos hírrel szolgálhatunk. Számos lelkes rajongó készített már valamiféle produktumot az adott játékkal - esetünkben a Grand Theft Auto-val - kapcsolatban, amelyeket a nagyobb fansiteok örömmel hoznak nyilvánosságra. Ezúttal ugyan nem szorosan a GTA franchise-zal, sokkal inkább annak hajdani támadójával, Jack Thompsonnal hozható kapcsolatba a hír.

Történt ugyanis, hogy egy Mattigus néven tevékenykedő, a Halflife2.net fórumának egyik felhasználója Jack Thompson egyik könyvét egy működő PlayStation 2 konzollá alakította át. Ironikus módon a gyermekek védelméért és az erőszakos videojátékok ellen felszólaló könyvből átépített PS2 masinán a készítője természetesen a Grand Theft Auto III-at próbálta ki először. Lássuk a képeket, majd a készítő véleményét:

GTA GTA GTA
GTA GTA

"Ahogy látjátok, átalakítottam Jack könyvét egy PlayStation 2-vé. Bár a sarkainál még kicsit furcsán néz ki, természetesen működőképes. Sajnos a borító nem csukódik teljesen a saját súlyától, ezért van a negyedik képen a mobiltelefon Jack arcán... És igen, az első játék, amit kipróbáltam rajta, az a Grand Theft Auto III volt."

2009.06.15 17:03  ▪ Forrás: Kotaku.com  ▪ Írta: Ben Dover

DT-boy
Offline
2009. 06. 15. 17:32
WOW kb.

Brown
Offline
2009. 06. 15. 17:38
hmmm érdekes... kipróbálom

RedDragon
Offline
2009. 06. 15. 19:36
Hehehe......Nem rossz. Jacknek üzenem, hogy fel***hatja a (rendes)könyvét!

sadam5
Offline
2009. 06. 16. 03:44
Porszivozni nem szokas de hulyesegeket alkotni igen? Hogy van ez?

ymhotep
Offline
2009. 06. 16. 09:25
sadam5: Annyira még én se vagyok sznob, hogy ilyeneket mondjak.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink