Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Social Club - Jams Contest

A Grand Theft Auto IV-et PC-n használók bizonyára ismerik a Rockstar Games Social Club rendszert, amelyen már a megnyitása óta több versenyt és nyereményjátékot hirdettek meg. Amióta megnyílt a Social Club TV, a játékban lévő Video Editorral nem csupán a magunk vagy mások szórakoztatására készíthetünk videókat, hanem be is nevezhetünk azokkal egy adott pályázaton.

Most is egy hasonló pályázat került kiírásra a Social Club weboldalán, amely a Jams Music Video Contest nevet viseli. Nevezni a következő országokból lehet: USA, Ausztrália, Belgium, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Luxembourg, Hollandia, Új-Zéland, Spanyolország, Svédország, Svájc, Egyesült Királyság és Ír Köztársaság. Sajnos, mint a legtöbb hasonló versenynél, Magyarországról nem lehet nevezni, mivel nem küldik ide ki a nyereményt, de azért úgy gondoltuk, hogy érdemes róla írni.

A feladat tehát az, hogy a beépített Video Editorral készíts egy zenei videóklipet a játékban fellelhető 98 zeneszám valamelyikével. A kreálmányok a következő kritériák alapján kerülnek díjazásra: a videó eredetisége és kreativitása, a vágás, a téma felhasználása és a Social Club TV felhasználók értékelése. A legjobb videó készítője Rockstar névvel ellátott Logitech PC kiegészítőket nyerhet, például kiváló minőségű hangszórókat, billentyűzetet, és sok mást...

Ha esetleg olyan államból olvasod a GTAPlace-t, ahonnan lehet nevezni, videódat 2009. július 10 és július 31 között töltsd fel a Social Club TV-re, és ne felejtsd el címkének megadni, hogy "music-video-contest". A Social Club Jams Contest csatornán megnézheted az eddig nevezett videókat. Részletek a nyereményjátékról itt.

2009.07.11 11:48 ▪ Írta: Ben Dover

Tégla
Offline
2009. 07. 11. 13:51
Azért a Rockstar gondolhatna erre az országra is ! Már az EA játékai is nagyrészt magyar felirattal jelennek meg a Rockstar meg egy rohadt nyereményt nem képes ideküldeni.

jana4
Offline
2009. 07. 11. 13:54
Tégla: Az EA sem ingyen csinálja

Tégla
Offline
2009. 07. 11. 20:30
Mundjuk ez igaz . De mien jó lenne már egy eredetileg magyar feliratú gta...

KRUCEAS
Offline
2009. 07. 11. 22:29
Ilyen versenyt a GTAPLACE-en is lehetne csinálni. Nem feltétlen nyereményekért. (csak tipp)

madness
Offline
2009. 07. 12. 10:19
Gabi86: Ez egy nagyon jó ötlet.............

ff61gmaze
Offline
2009. 07. 12. 22:50
Dr. Feco: szerintem nem lenne jó...gondolj bele a magyarok minden elszarnak....már bocsánat, de úgy fordítanának, hogy: A franc rúgja meg ezt a kutya autót...ami eredetileg lehet h igy szólna: az isten bassza meg ezt az elkúrt autót....szal inkább várok egy "kalóz" fordításra....ők legalább kifejezik magukat keményen

MateL
Offline
2009. 07. 13. 13:05
ff61gmaze: Te még nem játszottál akkor Crysis-szal vagy egyéb magyar EA-s játékkal. Sims-be tényleg ne keresd a káromkodást.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink