Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV - Magyarországi eladások a második negyedévben

Már nagyon régen adtunk hírt arról, hogy a boltok polcain sorakozó Grand Theft Auto IV példányok mennyire is igyekeztek az elmúlt időszakban gazdára találni, ezért bár kicsit megkésve, de ismét beszámolunk arról, hogyan is szerepelt a játék a videojáték toplistákon az elmúlt időszakban.

Ezúttal is a hazai GameStar internetes oldalán - továbbiakban GSO - bukkantam rá egy ilyen összegzésre, de ezúttal nem egy egy hétre vonatkozó listáról van szó, hanem a komplett második negyedév eladásairól, tehát az áprilisi, májusi és a júniusi adatok összesítése. Ilyen kaliberű toplistáról a GSO most számolt be először. Hogy mennyire is volt kelendő a GTA IV ebben az időszakban?

A személyi számítógépekre portolt verzió került a "legrosszabb" pozícióba a három közül. A legrosszabb szót szándékosan tettem idézőjelbe, hisz az ötödik helyezés egy ilyen rengeteg játékot magábafoglaló, hosszabb időt figyelembe vevő toplistán nagyon is szép helyezés. A konzolos változatok ennél jobban szerepeltek, a PlayStation 3-as és az Xbox 360-as verzió is dobogós lett. Előbbi a harmadik, utóbbi a második helyen feszít a felsorolásban.

2009.07.24 16:49  ▪ Forrás: GameStar Online  ▪ Írta: VISALI

watanabe
Offline
2009. 07. 24. 20:09
Mindenki szidja a PC-s verziót, hogy milyen rossz,de szerintem inkább örülni kéne, hogy egyáltalán átportolták...

linda
Offline
2009. 07. 24. 20:18
Egyet értek. Most már telyesen meglehet elégedni vele. Én már mikor kijött elégedett voltam.

zoli
Offline
2009. 07. 24. 20:22
Ennek nem kell örülni, hülyék lettek volna ekkora lovéról lemondani, az át portolás gyakorlatilag fillérekért meg van, ahoz képest amennyit vele keresnek, de egy rosszul portolt játékkal kevesebb a profit. Ha, egy GeForce 8800 GT-vel és 2.5 Ghz-s Procival és 1,5 Gb rammal MAXON menne a játék akkor elhiszed, hogy háromszor...nem is...ÖTSZÖR többen megvették volna. Én sem vettem meg, mert a Videó karira meg az Alaplapra meg a Ram-ra elment minden pénzem amit karácsonykor, születésnapkor, húsvétkor és a névnapomkor összegyűjtöttem, és így is csak közepes grafon megy. MI EZ HA NEM SZARUL PORTOLT JÁTÉK?!?!?! Az ugyan abban az évben kijött más játékok, mint a NFS Undercover (ami szintén egy szarul portolt játék) és a Call Of Duty World At War maxon mennek nekem [PONT]

Rebuska
Offline
2009. 07. 24. 20:35
Az nem azt jelenti hogy szarul portolt csak egy ilyen nagy kaliberű játéknál kell a jó gép!

zoli
Offline
2009. 07. 24. 20:48
Én nem vitatkozom, a szakértők szerint is szarul portolt, meg lehetett volna oldani alacsonyabb rendszerkövetelménnyel is. Ha a következő GTA maradna ezen a grafikai szinten (legyen az most bármi, Vice City, vagy San Andreas stb..) és javítanának, kicsit a követelményeken, hogy a középosztály is max grafon játszhasson, ÖTSZÖR annyi PC fogyna belőle mint a GTA IV-ből.

MateL
Offline
2009. 07. 24. 22:28
zoli: Én is épp ezért várok egy pár évet a teljes játékélményért Nálam mondjuk úgy volt h gépre nem költöttem, de megvettem a játékot. Igaz, abszolút minimumon 30 átlag fps, de sebaj

zoli
Offline
2009. 07. 26. 10:32
Nekem baj, nem adok ki olyasmire pénzt amit aztán nem fogok tudni élvezhetően játszani. Majd várok, egyszer úgy is leárazzák. Majd 2000-3000 Forintért megveszem, és akkor már jól is fogom tudni futattni.

Mindegy, tegnap este írtam egy terjedelmes vélekedést, cikket, ki aminek akarja. Szeretném ha elmondanátok a véleményeteket róla. A téma a következő GTA:
http://www.gtaplace.hu/fo....php?f=30&t=391

Várom a kommenteket

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink