Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

The Ballad of Gay Tony - Infómorzsák az ausztrál 360 magazintól

Az ausztrál 360 Magazin leközölt egy 4 oldalas cikket a Ballad of Gay Tony-val kapcsolatban, amelyben ugyan új kép nem igazán szerepelt, néhány kisebb információt ismét megtudhattunk a második GTA IV DLC-ről.
  • Ugyebár van az a misszió, amely során Luis ejtőernyővel landol egy háztetőn, majd pár emeletet végigküzdve újabb ejtőernyős mutatvánnyal hagyja el a tetthelyszínt, mintha mi se történt volna. Nos, ez az épület - mint a magazin írja - Liberty City jégkorong csapata, a "Rampage" irodáinak ad helyet.

  • A vonatrablós küldetés során (aki nem ismeri, nézze meg a régebbi híreknél) Luis a száguldó magasvasút tetejéről 4 rendőrhelikoptert vadász le, és a szerelvény első kocsiját kapcsolja le a többitől.

  • A magazin elárulja, hogy az új harci kishelikopter játékbeli neve Buzzard lesz.

  • Az eddigi új fegyverek mellett, megerősítették, hogy egy M249-re hajazó nehézgéppuska is lesz a Ballad of Gay Tony-ban.
2009.09.04 22:10  ▪ Forrás: spektrall @ GTAForums  ▪ Írta: Ben Dover

Athlon
Offline
2009. 09. 05. 08:57
Az nem semmi géppuska, a nagy kalibert hiányoltam amugyis. A hokicsapat nevén kívül úgyse hallottunk mást a IV-ben itt talán még a mezt is látjuk, sztem tuti a Rangers mezére majaz majd

MateL
Offline
2009. 09. 05. 11:12
Talán lesz hokiütő új melee fegyverként. Esetleg lehetne járni hokimeccsekre is?


Offline
2009. 09. 05. 11:27
nézni vagy játszani?

RedDragon
Offline
2009. 09. 05. 11:47
Na végre lessz egy normális nehézfegyver LC-ben modjuk egy Gatling géppuskára(minigun ) számítottam de ennek is örülök mert míg a minigun 7 GTA-ban is szerepel géppuska csak 3-ban.
Még jöjjenek az információk!!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink