Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

The Ballad of Gay Tony - Xbox World 360 előzetes

Ugyan nem elsőként, de az Xbox World 360 magazin is - ígéretéhez híven - elkészítette nagyszabású előzetesét a The Ballad of Gay Tony nevezetű második Xbox 360-as Grand Theft Auto IV epizódról. A nyolc oldalas cikket tartalmazó újság ma jelent meg.

Lássuk a korántsem kevés új információk listáját:
  • A HUD (Heads-Up-Display) színvilága a játék hangulatához mérten ibolya-lila-rózsaszín...
  • A Ballad of Gay Tony nagyjából 20 új küldetéssel szolgál, ami durván annyi, mint a Lost and Damned misszióinak száma.
  • A játék értékeli minden egyes teljesített küldetésünket nullától 100%-ig, a játékos stílusától és hatékonyságától függően. Minden küldetést bármikor újra lehet játszani, ha csak javítani szeretnél ezen a pontszámon.
  • Három nightclubba lehet bemenni: Bahama Mamas, Hercules (vigyázat, meleg!) és Maisonette 9. Luis feladata a Hercules és a Maisonette 9 irányítása lesz, hiszen ennek a kettőnek a tulajdonosa Gay Tony. A demó alatt a Hercules-t nem lehetett megtekinteni.
  • Algonquin szigetén a Memory Lanes mögötti golfpálya már nem hiábavaló: lehet golfozni!
  • A játékbeli interneten - mint a Lost and Damned esetében - új weboldalakat is találhatunk.
  • Ismét egy új autó: a Bentley Continental kabrió változatának játékbeli neve Super Drop Diamond lesz. Gyakorlatilag úgy nézhet ki, mint egy nyitott tetejű Cognoscenti.
  • UPDATE (hopp, ez kimaradt): Az egyik extra misszióban, amelyet random karakter (utcán álló emberkék akik küldetést adnak) ad, "Luis egyik ex-barátnője bombát helyez el a kocsijában, így megkezdődik a verseny a bomba deaktiválásáért" - szól az idézet.
A teszt során négy küldetést próbálhattak ki az újságírók. Ezek közül háromról már nagyjából tudunk, de esetleges újabb látogatóink kedvéért még egyszer leírjuk. Aki esetleg nem akarja előre megtudni ezeket, az tekerjen lentebb a lista végére.
  • "Dropping In..." - Tony azt a feladatot adja Luis-nak, hogy álljon össze Bulgarin bérencével, Timur-ral. Bulgarin meg akarja szerezni Liberty City jégkorongcsapatát, a "The Rampage"-et, ezért Luisnak be kell jutnia az épületükbe, és a tulajdonossal aláíratni a szerződést, amely Bulgarin kezére adja az üzletet. Luis egy helikopterből ejtőernyővel kiugorva landol a tetőn, és lejjebb megy egy emeletet a karbantartási szintre, így elkerüli a biztonsági őrök figyelmét. Ekkor megszólal a riasztó, és beindul a locsolórendszer. Luis likvidálja a célpontját, ami kiesik az ablakon, és utánaugrik az ejtőernyővel, ami azóta a hátán van. [vagy tartalékernyőről van szó, vagy "el lehet csomagolni" a kinyílt ernyőt - szerk.] Egy mozgó teherautón landol, aminek a hátulján egy kényelmes matrac várja. Ha a játékos elvéti ezt a kocsit, egy újabb sereg biztonságival kell megküzdeni.

  • "For the Man Who Has Everything" - Ezt a missziót a milliárdos "befektető", Yusuf Amir megbízásából kapjuk. Yusuf szinkronhangja Omid Djalili. Az gazdag arab egy magasvasúti szerelvényt óhajt szállíttatni a Közép-Keletre, mintegy ajándékként. Luis tehát a legközelebbi felüljáróról ráugrik a mozgó vonatra, amit az X gomb megfelelő pillanatban való nyomogatásával kivitelezhetünk (az ugrás maga automatikusan történik). Ezután Luis előre megy az első szerelvényhez, mialatt rendőrök tüzelnek rá helikopterekről. Ha sikerült lekapcsolni a vagont, Yusuf (?) egy hatalmas teherszállító helikopterrel elviszi azt.

  • "Going Deep" - E küldetés során el kell hallgattatnunk néhány detektívet, akik bizonyítékokkal rendelkeznek Bulgarin és Timur ellen, és emiatt sittre is kerülhetnek. A terv szerint egy földalatti parkolóban álló járműveikre táskabombákat kell felhelyezni, ám a zsaruk már szaglásznak ellenünk. Miután a támadók halottak, a detektívek elkezdik üldözni Luis-t és Timur-t.

  • "Sexy Time" - Yusuf szeretne magának egy Buzzard nevű harci helikoptert. Ez azonban egy fegyverkereskedő csoport tulajdonában található egy yachton. Luis feladata, hogy a biztonságiak tudta nélkül fellopakodjon a fedélzetre [búvárkodás? ki tudja... - szerk.], és elcsórja a helit. Amint ez sikerült és Luis már útban van a megrendelő felé, Yusuf felhívja, hogy ha már úgy belejött, forduljon vissza, és lője szét a yachtot. Néhány gengszter motorcsónakkal próbálja menteni az életét, ám Luis velük is végez.
A cikk továbbá négy új képet is tartalmaz, ezek szkennelt formában itt láthatók:

GTA GTA
GTA GTA

Az utolsó képen a Maisonette 9-et láthatjuk, ami sok hasonlóságot mutat a New York-i Bungalow 8 nevű bárral.
2009.09.07 18:18 ▪ Írta: Ben Dover

Athlon
Offline
2009. 09. 07. 18:33
Hát ez bitang, kár hogy csak 20 küldetés, a golf annyira nem izgat, bár a VCS-ben is jó volt, és végre kép a Maisonette 9 belsejéről.

zsolt
Offline
2009. 09. 07. 18:50
Kösz az előzetest.
Legalább megtudom, hogy miről maradok le.

Athlon
Offline
2009. 09. 07. 18:56
Az a kocsi a 3. képen amugy inkább Rolls Royce-nak néz ki és nem kabrió.

kovács
Offline
2009. 09. 07. 19:00
A12 ki mondta hogy az nem az? Egyébként a R* elmehet a ... Még valami; amik benne voltak a TLaD-ban (fegyverek, kocsik, motorok, stb. ...) azok benne lesznek a TBoGT-ban is?

watanabe
Offline
2009. 09. 07. 19:06
golfozásra kíváncsi vagyok

MateL
Offline
2009. 09. 07. 19:11
Athlon: Az egy dolog, a Bentley-s infót nem az a kép ábrázolja. Tehát lesz Rolls Royce Phantom is és Bentley Continental Convertible is
kovy29: Azt hiszem, nem. Tehát ha jobbnál jobb chopperekkel akarsz menni, a Lost and Damned-et kell elindítanod.

Athlon
Offline
2009. 09. 07. 19:24
MateL: De ahhoz a kocsihoz volt írva hogy Super Drop Diamond nem? Am az update tetszik

MateL
Offline
2009. 09. 07. 19:29
Athlon: Hmm, valóban, a szöveget nem is néztem. Akkor hülyék a magazin szerkesztői Vagy nemtom. Az tényleg nem Bentley ott...

dervish109
Offline
2009. 09. 07. 19:47
AKAROM o.o
Ez beteg jó játék lesz,szavakba nem tudom foglalni mennyire várom.
Csütörtökön veszek boxhoz HDD-t,és megszerzem a TLaD-ot,valamivel ki kell húzni addig.

Leone
Offline
2009. 09. 07. 20:00
Asszem tiszta VC koppintás Luis barátnője bombát helyez el a kocsiban... mintha a Love Fist is valami ilyesmibe keveredett volna, egy pszichopata kezei által

Rathel
Offline
2009. 09. 07. 20:03
watanabe: Golfozni már a Vice City Stories-ban is lehetett, szóval itt sem lessz nehéz megoldani.
Egyébként most bánom, hogy Playstation 3-at vettem és nem pedig XBOX 360-at. Jó lenne, ha ezt az Episodes from Liberty City packot kiadnák PS3-ra is.

RedDragon
Offline
2009. 09. 07. 20:13
Sokkal jobb lessz a TlAD-nál már amúgyis Toniéknak a rockstar szánt saját tipusú artwörköket és hudot ami nagyon jó! Am tényleg nagyon Shotgun szavaival: "VC koppintás" A bárokról nekem a Malbu klub jut eszembe meg az élén színű fények, Hmmm régi szép idők. Amúgy Shotgun a Love fist-es küldetésre én úgy emlékszem hogy a kazettán férfi hang szólt és azt mondta hogy "felajánlottam hogy eggyüt dolgozzunk és mivel nemet mondtatok végzek veletek!"

MateL
Offline
2009. 09. 07. 20:22
Egyébként egész jó hogy "VC koppintás", de mégiscsak 2008 Újra 80-as éveket!

Athlon
Offline
2009. 09. 07. 20:26
Egy VC hangulatú játék Liberty City-ben nem baj hogy nem a 80-as években játszódik(főleg hogy jó kis House zenék lesznek) Majd a GTA V(nagyon remélem). Bár attól még hogy új számot adnak neki, szerintetek független lesz a GTA IV timeline-tól is?

MateL
Offline
2009. 09. 07. 20:29
Athlon: Ezt senki sem tudja előre. Lehet, hogy újabb trilógia következik, de lehet hogy teljesen új vizekre eveznek.

watanabe
Offline
2009. 09. 07. 21:06
Rathel: nem játszottam sajna a VCS-el, szóval nemtudtam megtapasztalni a golfozás örömeit

Leone
Offline
2009. 09. 07. 21:08
RedDragon: Hmm, tudtommal is egy férfi volt, azért mondtam, hogy egy pszichopata kezei által. Csajnak volt öltözve, ha egészen pontos akarok lenni és emlékszem amúgy a küldetésre. Szerintem megint kijátszom.

Gege, majd ha van valami, amit nem akarsz megírni, pls szólj. Most lesz időm.

sadam5
Offline
2009. 09. 07. 21:12
Azt nem irjak hogy az a Bentley csak azt irjak hogy a Bentleyt probaltak ki, szal ja az egy Rolls Royce Phantom ( lattatok az uj Ghost-ot, jobban nez ki es olcsobb) 20 mission eleg kevesnek tunek de beleraktak sok uj dolgot szoval jo lesz, tuTii veteL!!! Uj multiplayer-rol modrol nemvolt szo?

MateL
Offline
2009. 09. 07. 21:22
sadam5: Még nem :\ De biztos lesz.

RedDragon
Offline
2009. 09. 07. 22:48
Shotgun: De őt nem nyírtuk ki az autóbombás küldetés előtt valamilyen dedikálásnál lelőtt egy bisztonsági őrt elmenekült mi meg felrobbantottk? -Bisztos az ikertestvére - mindegy, majd én is újraviszem. (A Star Juctionon lévő superstar cafén lévő mozgóplakáton az megy hogy Starting-..vmi... mitghty-Love Fist.Valami Easter Egg féleség.)

alexander1995
Offline
2009. 09. 08. 16:00
Shotgun: Sztem egyértelmű, hogy ezzel a Vice city-t akarják pótolni. Az komoly siker volt, és ennek apropóján születhetett az ötlet, és persze nem lehet ugyanazt csinálni, ezért nem 80-as évek, hanem az alap stílus csak. Egyébként a Love Fist tagjai biszexuálisak, szal elképzelhető, hogy exbarát(nő) volt őszőkesége.

A küldetések újrajátszása jó dolog. A CW-ben is jó ötlet volt a Rampage-nél. Am rem nem fog a fél világ a Hercules-be járni tombolni... El tudom képzelni mekkora botrány lesz, ha a homofóbiások elkezik feltölteni viccesnek hitt videóikat a youtube-ra...

watanabe
Offline
2009. 09. 08. 16:19
alexander1995: sajnos nem ez lenne az utolsó botrány a GTA-k körül


Offline
2009. 09. 08. 16:37
hát vcs-ben a golfozás nem volt olyan nagy szám ebben jobb lesz szerintem

Leone
Offline
2009. 09. 09. 19:09
alexander1995: Hűha, na mert ha a kurvák kinyírása "vicces" módszerekkel nem illegális, a homofób játékosok szórakozása végképp problémás. Azért szerintem ez kicsit nevetséges szemlélet. Szerintem mindenki azt tölt fel, és akkor amit akar. Alapból a homo társadalom miatt van felháborodás, mert SOKAN nem képesek elviselni a jelenlétüket.

Amúgy meg lehet egyértelmű, de mint észrevétel nyugodtan megírhatom a véleményemet egy-egy adott feladatról, vagy fícsőrről, amit a TBoGT-ben fognak felsorakoztatni.

alexander1995
Offline
2009. 09. 14. 14:22
Leone: Én nem mondtam, h nem írhatod le a véleményedet, én is elírtam az enyémet,csak hozzákapcsotlam a tiedhez

Én a melegek nagyobb részének a szemszögét néztem, akik nem értik meg, h pont azzal különböztetik meg magukat, ha elkezdenek hisztizni. Én nem tartozom ebbe a csoportba. A meleg felvonulásért sem vagyok oda, és a kellemetlen megjegyzéseket is simán elengedem a fülem mellett, és most már csak megverni "szeretnének" már nem szólogatnak be annyit. A játékhoz visszatérve pedig engem nem izgat, h most a Herculesben tombol vki, vagy a Masionette 9-ban, de sokakat igen, és nem jó ujjat húzni a melegeket védő szervezetekkel

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink