Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV - 100% checklist

Az angol nyelvű nagytestvér (TheGTAPlace.com) szerkesztősége készített egy nagyon igényes pdf-dokumentumot melyben a Grand Theft Auto IV 100%-os végigjátszásához szükséges küldetések, feladatok és tevékenységek listáját írták le. A lista természetesen - mint sok más leírás a GTA IV-gyel kapcsolatban - oldalunkra is kikerül majd idővel, addig is a letöltésért katt ide!

2008.05.06 23:26  ▪ Forrás: The GTA Place  ▪ Írta: Rider

Deystan
Offline
2008. 05. 07. 10:54
Bár én 100% PC-és vagyok de leszedem mert ez a lista egyaránt jó PS3-hoz, XBOX360-hoz és PC-hez is.
Jó volna már egy tuti 100%-os hír,hogy mikor jön ki PC-re.

gta4hun
Offline
2008. 05. 07. 10:58
Várjál még 2-3hónapot, a konzolokat is elkell adni

Laurie1
Offline
2008. 05. 07. 11:17
A konzolvásárlási hisztéria már múlófélben van. (07 szeptember - 08 április)

walczviktor
Offline
2008. 05. 07. 13:18
az olyanokat birom akik elvakult konzolosok és oltják a pc-seket hogy háhá egy ujabb játék ami csak konzolra jött ki.. ha-ha kiváncsi lennékjáccott e már egyszer életébe játékot normális irányitással. vagy pl konzolon age of empires-öt )

zetii10
Offline
2008. 05. 07. 14:50
én konzolos vagyok, ezt nyíltan fel is vállalom, szerintem a konzolban a jövő, ha játékról van szó, lassan ezt a gamer magazinok is belátják, és lehet hogy jobban tenné mindenki, ha így tenne. sajnos el kell ismerni, hogy nyert a sony és a microsoft, ugyanis ellehetetlenítik a pécés gamer-eket, minden jó játék konzolra jön ki a legújabbak közül. nem véletlenül utálják nagyon sokan az EA-t, hiszen a PC-s játékokon egyáltalán nem látszik a fejlesztés (ugye fifából 2003 óta ugyanazt a szart kapjuk meg minden évben, a need for speed egyre rosszabb) ám a konzolos játékok eszméletlenül jók (gondoljunk csak a burnout paradise-ra, ami a valaha kiadott legjobb autós játék, vagy éppen a fifára, amit évről évre javítanak, fejlesztenek). szerintem nem éri meg folyton több tízezreket kidobálni az ablakon gépfejlesztés néven azért a kínálatért cserébe amit a pc-játékok piacán kaphatunk..

walczviktor
Offline
2008. 05. 07. 16:19
persze én ezt megétem, de nem idegesitő hogy az irányitás sokkal macerásabb? vagy egy idő után megszokja az ember és nem is törődik vele? mert nekem nagyon ellenszenves az egész. a tendencia meg tényleg ez amit felvázoltál, de a pc játékok nem most fognak kihalni az is biztos. maximum akkor ha kihoznának valami csudiolcso konzolt aminek hasonló az irányitása mint pc-n

zetii10
Offline
2008. 05. 07. 21:32
wii? egyetlen hibája, hogy az irányításán kívül semmi nem nextgen benne... az irányítás? hát furcsa, de megszokható. én gears of war-ról tudok beszélni, nagyon furcsa lőni azt nem tudok, meg furcsa a hitbox is, de én nagyon jókat szoktam fun-olni multiban például garantálom, hogy magyarországon nincs nálam jobb láncfűrészes a singleplayer az nagyon élvezetes kontrollerrel. semmi forcsa nincs benne, könnyen kijátszható a játék.. GTA-ról majd jövő hétvégén nyilatkozok, ugyanis az xboxom jelenleg szervízben van, és nem tudok játszani. ha azirrányításnál tartunk, akkor viszont autós és a sportjátékoknál a konzol egyértelműen üti a pécét.
továbbgörgetvén a gondolatot, ha belegondolsz, konzolon sokkal jobb lesz használni a gta4-es vezetek-plusz-lövök-amerre-akarok rendszert, míg számítógépen egyértelműen az ON FOOT célzás, irányítás és lövés lesz a jobb.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink