Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA CW PSP - Képek és infók az IGN-től

Rögtön a trailer megjelenése után az IGN.com szerkesztői publikáltak egy interjút, amelyet a Rockstar Games egyik producerével, Rich Rosado-val készítettek. A fő téma természetesen a GTA: Chinatown Wars PSP változata volt, de szó esett a DS eladási számairól is.

Néhány információt kiszemezgettünk nektek, hogy ne kelljen átnyálazni a teljes angol szöveget:

  • Ellentétben a tévhitekkel, a Chinatown Wars mind bejárható területében, mind részletességében, de még a programkódjában is nagyobb, mint a Rockstar Leeds két korábbi PSP-s GTA-ja, a Liberty City Stories és a Vice City Stories.

  • Az eddig már ismert grafikai újítások (szebb effektek, fények, bloom-effekt, stb.) mellett Rich Rosado elárulta, hogy többek között a valósidejű időjáráson oly mértékben változtattak, hogy egy kiadós esőzés alatt a járművek is kezelhetetlenebbek lesznek. Ugyanígy a WetSki (a Jet Ski játékbeli neve), illetve az egyéb hajók is másképp reagálnak a nagyobb hullámokra. Emellett még a járművek törésén is javítottak, így mindezeket figyelembe véve, sokkal realisztikusabb játékot kapunk, mint DS-en.

  • Bár már egyszer leírtuk, de újabb megerősítést nyert, hogy az új PSP-s missziók során egy Melanie Mallard nevű riporterhölggyel fogunk együtt tevékenykedni. A 6 extra fő küldetés alatt Huang és Melanie különféle drograktárakat derít fel, majd az ott lévő Yardie-k likvidálása után egy lángszóróval fel kell gyújtani az összes kábszert. (Hasonlóan a San Andreasban megismert, "Are You Going to San Fierro?" című küldetéshez)

  • A fő missziók mellett természetesen új mellékküldik is helyet kaptak: még több Rampage és még több PCJ Playground teljesítésére lesz lehetőségünk.

  • A minijátékok mellett az autóból kidobható gránátok és molotov koktélok célzása is könnyebbé vált. Végre nem lesz szükségünk egy "harmadik kézre", és nem kell megállni a járművel a pontos találat érdekében - az L gombbal menet közben is bármikor elhajíthatunk egy jól irányzott gránátot.

  • Rich Rosado megerősítette, hogy mintegy 2 órányi új zene, összesen 6 új rádión lesz megtalálható a PSP portban. Bár a zenék továbbra is maradnak instrumental jellegűek (elmondása szerint a játék arcade mivolta miatt), többek közt olyan előadókkal is találkozhatunk majd, mint a méltán népszerű Anvil, vagy a DFA Records dance-punk zenéi.

A teljes interjú elolvasható angol nyelven ide kattintva! És végül, de nem utolsó sorban az IGN.com által publikált új képek:

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA

A ma megjelent többi kép megtekintéséhez kattints ide!

2009.10.08 23:59  ▪ Forrás: IGN.com  ▪ Írta: Ben Dover

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink