Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA: Chinatown Wars - Megjelent a PSP verzió + egyéb hírek

Kissé rég jelentkeztünk már újabb hírekkel, amiért talán kiérdemeltük egyes látogatóink nemtetszését is - joggal. Ennek egyik oka, hogy jelenleg csak én tevékenykedek az oldalon, így rám hárul egy csomó feladat. A dolog lényegi részére térve itt összefoglaljuk a legfontosabb híreket a Grand Theft Auto: Chinatown Wars PSP-s verziójáról.

A tegnapi nappal (azaz 2009. október 20-án) megjelent az eddig csak Nintedo DS kézikonzolon elérhető Grand Theft Auto Chinatown Wars, amely bebizonyította nekünk, hogy igenis a Rockstar Games még mindig tud meglepetésekkel szolgálni. A Nintendo DS-es verzió idén tavasszal, egész pontosan március 17-én jelent meg, és az addig csak DS-exkluzív játékról június 22-én kiderült, hogy készül egy sokak által várt PlayStation Portable (PSP) port is.

A Chinatown Wars tehát Észak-Amerikában egyaránt megvásárolható UMD formában, illetve letölthető/megvásárolható a PlayStation Network (PSN) hálózatán - ez utóbbi elsősorban a PSPgo tulajoknak lehet hasznos. Nekünk, európaiaknak várnunk kell 23-áig a vásárlással...

A megjelenéssel egyidőben megérkeztek az első tesztek és pontszámok, valamint a Rockstar Games egy rövidke gameplay videóval is meglepte a nagyérdeműt:

Play Magazine 10/10
VideoGamer.com 10/10
EuroGamer 9/10
GamePro 4,5/5
NowGamer 9,5/10

Néhány ismertebb magazin és weboldal értékelései itt jobb oldalt láthatók - esetleg segíthetnek eldönteni a bizonytalanok számára, hogy érdemes-e megvenni a játékot.

A PSP megjelenéssel néhány újítást is bevezettek a fejlesztők a Rockstar Social Clubon. Először is fontos leszögezni, hogy amennyiben rendelkezünk PSN azonosítóval, azt összekapcsolhatjuk a Social Club-bal, tehát a PSP verzió is teljes mértékben támogatja ezt a szolgáltatást, és a Chinatown Wars-hoz tartozó minden eddigi dolgot is.

 

A Social Club újdonságaihoz kattints a "Folytatás" feliratra!

Néhány újdonság került ki a Social Club oldalára, ezek a következők:

  • Peking Duck Hunt - Egy újabb flash játék, hasonlóan a Mr. Wong's Laundry-hoz. Itt is pénzt gyűjthetünk mindenféle ökörséggel, amit aztán átküldhetünk a játékba felhasználás végett (PSP-n és DS-en egyaránt működik). Ha ügyesek vagyunk, egy golyóálló Patriot is a markunkat ütheti. A játék során a Sum Yung Gai nevű étteremben "dolgozunk" inasként, és feladatunk hogy minél több palacsintát készítsünk - persze számos más dolog nehezíti ezen tevékenységünket...



  • Guide Map - Ennek már talán több hasznát vesszük. A Chinatown Wars Guide Map nem más mint egy térkép, amely számon tartja az összes teljesített drogüzletet, ugratást, biztonsági kamerát és őrjöngést. Ezen felül lehetőségünk van egy Social Club baráttunkkal összehasonlítani e értékeket - például, hogy ki mennyi kamerát lőtt már ki.



  • Letöltések - A Downloads szekcióba újabb letölthető, kinyomtatható, majd összehajtogatható origami (?) figurák kerültek fel, többek között fegyverek, autók és sok más... (őszintén: ki az aki erre ráér? - szerk.)


Egyelőre ennyi lenne, mindenesetre le a kalappal a Rockstar Games előtt, alaposan kitettek magukért... Még ma újabb hírekkel szolgálunk, ne felejtsetek el visszanézni!

HIVATALOS LINKEK: R* Newswire | Rockstar Games | Rockstar Leeds | Chinatown Wars | Social Club

2009.10.21 16:29  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Ben Dover

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink