Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA: The Ballad of Gay Tony - Az első ingame videó

Végre elérkezett ez a pillanat is. Bár korábban már kiszivárgott egy fotó, amelyen egy kiállítás alatt valaki éppen a Ballad of Gay Tony-val játszott, most az IGN.com csapatának köszönhetően megtekinthetünk egy tartalmas gameplay összeállítást (természetesen a HUD is látszik), amely a roppant velős és lényegretörő "Explosions" címet kapta.

A Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City / The Ballad of Gay Tony megjelenéséhez már csak egy hetet kell várni, hiszen október 29-én világszerte megvásárolható lesz - Magyarországon végre hivatalosan is, a lemezes változat (tehát az Episodes from Liberty City) formájában.

Az alábbiakban összefoglaljuk a videóban látott érdekességeket, amelyek között spoiler is lehet, így csak ennek tudatában tekintsd meg:

Spoiler:
  • A radar és az egyéb kiírások is illeszkednek az éjszakai diszkóélethez, hiszen lila, rózsaszín, sárga és egyéb színekben pompáznak.

  • A tapadós bombák (Sticky Bombs) elég erősek, így vonatvagont, építődarut, sőt kisrepülőt is felrobbanthatunk velük - a gond csak az, hogy valószínűleg csak missziók alatt adódik erre lehetőség.

  • Ismét 50 sirályt (Seagull) kell exterminálni, csakúgy, mint a Lost and Damnedben is.

  • A NOOSE APC Tank gránátokat is tud lőni.

  • A Buzzard helikopterrel hatalmas mészárlásokat rendezhetünk, hiszen sorozatban is képes lőni rakétatölteteit. (király :D - szerk.)

Ha netán valamelyik felhasználónk rendelkezik IGN Insider Account-tal, vagy rájött a módjára, hogy hogyan lehet a videót HD-ben letölteni, szóljon!

LINK: IGN.com

2009.10.22 15:45 ▪ Írta: Ben Dover

dervish109
Offline
2009. 10. 22. 17:35
De király lesz Nagyon várom.

madness
Offline
2009. 10. 22. 18:23
Hehe, pont ezt a pusztítást hiányoltam a 4-ből. A sticky bomb nagyon király még el is lehet dobni Az EfLC trailer 2-ből már amúgy kiderült hogy a tank gránátot lő, az újdonnság hogy sorozatban lő!!!(Nekem is kell egy Buzzard!!! )

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink