Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV - Frissítés a hivatalos oldalon

Bizonyára sokatok várta már, hogy mikor tesznek ki a Rockstaros srácok újabb tartalmakat a Grand Theft Auto IV hivatalos oldalára. A legutolsó frissítés április 25-én került publikálásra, mely egyetlen bemutató videót tartalmazott, mégpedig Niko Bellic-ről. Lássuk tehát a frissítéseket:

  • Először is a Multiplayer szekcióban találhatunk némi új tartalmat. Korábban, mikor a Multiplayer részleg megnyílt, csak a csapatra osztott, és verseny menüpontokat érhettük el, most viszont a Cooperative és Competitive szekciók mellé egy rövid leírást is kapunk a Party módról, valamint újabb képek tarkítják a multiplayer részleget.

  • A következő frissítést a Music részlegen találjuk. A játék Special Edition verziójához mellékelt Soundtrack CD összes számának címét megtekinthetjük, de meg is vásárolhatjuk az Amazon MP3 szolgáltatáson keresztül.

  • A Screens részleget is megtoldották néhány képpel, bár a képek egy részét már különböző magazinok, portálok leközölték. Mindenesetre vannak köztük új képek, érdemes őket megtekinteni.

  • Végezetül, a letöltéseknél 4 új háttérképet tölthetünk le, az Outdoor Series II nevezetű szekcióban. Az artworkökön Faustin, Playboy X, Brucie és egy ismeretlen nő van, és a képeket többféle felbontásban is letölthetjük.

Összesen ennyi frissítést tettek fel a hivatalos oldalra, sajnos a rádióállomásokról nem tudtunk meg többet. Minden bizonnyal nem ez volt az utolsó update, valószínűleg még számíthattok hasonló tartalmakra. Addig is nézzetek szét a hivatalos oldalon!

2008.05.08 19:31  ▪ Forrás: Hivatalos oldal  ▪ Írta: Ben Dover

Hannibal
Offline
2008. 05. 08. 22:23
Ajánlat a Special Editionből:

Joe Walsh - Rocky Mountain Way
Bob Marley & The Wailers and Damian Marley - Stand Up Jamrock
Greenskeepers - Vagabond ("5. trailer" zenéje)
Fela Kuti - Zombie

Nekem ezek jöttek csak be, ezek viszont nagyon jók, csak ajánlani tudom!

zetii10
Offline
2008. 05. 09. 16:26
honnan vetted meg kolléga?

Hannibal
Offline
2008. 05. 09. 17:37
Adták az adminságom mellé. (Ááááá neeeem, pedig milyen jól hangzik )
Egyébként úgyse tudnék mit kezdeni a játékkal, csak a zenei disckel. De az meg úgy nem éri meg.
Maradjunk annyiban h JúTúb, mer ezt kell mondanom.

Off, sry: Codenamegta-t hhogy otthagytad? Amikor utoljára elnéztem arra, asszem meghalt az oldal, úgy szó szerint, nem szrverügyileg.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink