Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

The Ballad of Gay Tony - Játssz a fejlesztőkkel! + RÉSZLETEK

Ismét megadatik a lehetőség, hogy a Rockstar Games munkatársai ellen multizhassunk Xbox LIVE-on a Ballad of Gay Tonyval. Aki eddig lemaradt, ne keseredjen el, ugyanis a mai napon (december 3.) magyar idő szerint 23:00 órától 02:00 óráig lehet találkozni online a fejlesztőkkel. A következő Gamertageket fogják használni:

  • GwRockstar3
  • GwRockstar4
  • GwRockstar5 
  • GwRockstar6

A hivatalos oldalon ezzel kapcsolatban közzétett hír végén megemlítik, hogy a játékmódról és részletekről még ma estig adnak tájékoztatást.

UPDATE

Úgy tűnik, az eddig megszokottaktól eltérően a mostani "Multiplayer Session with Rockstar" nagyobb szabású lesz. Akinek megvan az Episodes from Liberty City lemez, vagy csak a The Ballad of Gay Tony, semmiképp se hagyja ki a lehetőséget, hogy magukkal a készítőkkel, a New York-i Rockstarosokkal játszon. Következzenek azok a bizonyos részletek a Rockstar oldaláról:

Multiplayer Events PageNÉZD ÉS CHATELJ ÉLŐBEN
Nem tudsz felmenni az Xbox LIVE-ra? Ne aggódj! Csatlakozz a legújabb Social Club Multiplayer Event oldalunkon látható élő közvetítéshez! Esetleg nézd közvetlenül az egyik Rockstar csapattárs játékmenetét! Ezen kívül egy chatboxot is létrehoztunk azoknak, akik csapattársat keresnek, vagy csak csevegni akarnak.

HOGYAN TALÁLJ MEG MINKET?
Szólj egy havernak és lépj be egy Ranked Team Deathmatch-be Party Mode-ban! Párosával fogunk játszani, tehát győződj meg róla, hogy a csapatod létszáma 2 lesz. Ha Party Mode-ban elindítod a Team Deathmatch játékmódot, automatikusan egy különleges lobby képernyőre kerülsz velünk és más résztvevőkkel. Bővebb infó a Party Mode-ról lentebb.

SZÜKSÉGED VAN EGY PARTNERRE?
Lépj fel a chatboxra az esemény alatt vagy csak postold a Gamertaged itt a kommenteknél! Valaki biztosan fölvesz.

HIVATALOS ROCKSTAR GAMERTAGEK
A következő Rockstar Gamertagek fognak részt venni:
GwRockstar3 
GwRockstar4 
GwRockstar5 
GwRockstar6 

A PARTY MÓDRÓL...
A Party Mode segítségével egyszerű összeszedned a csapatodat és találnod egy játékot. Kezdésnek kapd elő a játékbeli mobiltelefont, majd válaszd a Multiplayer > Party Mode opciót. Ezután egy saját multiplayer világban találod magad Liberty City-ben, és te vagy a host. Innen vedd elő megint a telefont, majd válaszd a Friends opciót a barátaid meghívásához. Amint ők csatlakoznak, a Liberty City városodban találják magukat, és amíg mindenki elkészül, lehet gyakorolni vagy szórakozni.

Ha csapatod készen áll a küzdelemre, kapd elő megint a játékbeli telefont, és válaszd bármelyik módot (ezúttal a Ranked > Team Deathmatch beállításokra lesz szükséged)! Ezáltal csapatod egy speciális lobby képernyőre kerül, ahol összesorsolnak egy másik, egyenlő létszámú csapattal - maximum 16 fő/lobby. Fontos, hogy kétszemélyes csapattal lépj be a lobbyba, ha velünk és más játékosokkal szeretnél játszani.


Tehát ne feledjétek: ma (december 3.) este 11-től hajnali 2-ig irány az Xbox LIVE, akik pedig nem rendelkeznek konzollal, ugyanebben az időben online spectate-elhetik az egészet!

2009.12.03 15:05  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Ben Dover

jana4
Offline
2009. 12. 03. 20:05
őszintén:ki fog fentmaradni?

hunmike94
Offline
2009. 12. 03. 20:24
Miért hétköznapra rakják ezt?JAJJ pedig úgy játszanék velük.Kiváncsi vagyok egy Rockstar fejlesztő hangjára !

jana4
Offline
2009. 12. 03. 20:38
én egyszer pc-n véletlenül ráakadtam egy fejlesztőre, de nem volt különleges a hangja (meg amúgy is örök élete volt, a kis csíter)

MateL
Offline
2009. 12. 03. 22:15
hunmike94: Talán mert az USÁ-ban délután 5-8-ig tart a cucc...
mátéka: Akkor az nem fejlesztő volt. Ők előre be szokták jelenteni.

Update: Egy ideig néztem a streamet, és játszott még két Rockstaros is RSG NYC08 és RSG NYC14 Gamertagekkel.

dervish109
Offline
2009. 12. 04. 17:52
Off:
Végre megvan a SKYLIFT!
Nagyon megkönnyebbültem.
Egyébként elég nehéz vezetni,érezni hogy valami nagy dög kormánya mögött ülsz. Nem megy olyan könnyedén mint a többi heli De nagyon jó
szerk: linkeltem képeket a fórumba D:

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink