Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Mi a helyzet az iPhone-os Chinatown Wars-szal?

Még augusztusban jelentette be a Rockstar Games, hogy nagysikerű GTA: Chinatown Wars játékukat bizony PSP mellett iPhone-ra és iPod Touch-ra is átportolják, mely ez év őszén tölthető majd le az Apple App Store-jából.

Nos, mivel december van, jócskán elhagytuk az őszt, és még mindig semmi hivatalos hír a Chinatown Wars App-ről. Se egy megjelenési dátum, se egy előzetes kép. Bár Ben Feder, a Take-Two vezérigazgatója egy konferencián azt mondta, hogy "rövidesen" kiadásra kerül az iPhone-os port, a kiadó 2009 Q4-es pénzügyi jelentésében meg se említi. Ez igen furcsa, figyelembe véve, hogy a PSP változat percre pontosan érkezett, és a 2009-es Video Game Awards-on a Nintendo DS verzióval együtt megnyerte a "Legjobb Handheld Játék" címet.

A Rockstar Games-nek eleddig egyetlen programja van iPhone OS-re, ez pedig a 3,99 € árú Beaterator. Ez egyébként a jelek szerint nem örvend nagy népszerűségnek, hiszen 2/5-ös értékelése van (az Egyesült Államok storejában), és a felhasználók többsége 1 csillagos értékelést adott neki. Talán ez lehet az oka a Chinatown Wars csúszásának, mivel a Rockstar ezúttal sokkal jobban akar szerepelni? "Rövidesen" megtudjuk...

2009.12.21 17:11  ▪ Forrás: GTAGaming  ▪ Írta: Ben Dover

RedDragon
Offline
2009. 12. 21. 22:03
Hát nekem először az ugrott be hogy nem érné meg nekik kiadni, de hát olyan magabisztosan mondták a kiadását meg minden, egyszer (jó pár hónap múlva) majd megjelenik.

MateL
Offline
2009. 12. 22. 12:26
Hátha Karácsonyra tartogatják. Mondjuk akkor szerintem már kijött volna róla némi infó. Szerintem az irányítás tökéletesítésén is sokat dolgoznak, mivel ugye az érintőképernyőre se lehet korlátlan mennyiségű "gombot" rázsúfolni. Szerintem biztos nem akarnak akkorát "bukni" mint a Beateratorral (amit egyébként megcsinálhattak volna olyanra is mint a PSP verzió, de ehelyett egy leegyszerűsített akármit hoztak össze).


Offline
2009. 12. 23. 14:51
Egy kis hír-Újabb bizonyíték a PC-s The Lost and Damned létezésére
http://www.pcguru.hu/pcgu...mned_letezesere

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink