Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV PC - Látogatóink videói #3

Tavaly nyáron néhányantok nagy örömünkre megmutatta fórumunkon a Grand Theft Auto IV számitógépes változatában elkészített videóit a közösség többi tagjának is. Természetesen nem voltunk rest a legjobb alkotásokat a főoldalon hír formájában is közzétenni. Most az év elején Gaby86, aki már bemutatkozott első videóösszeállításunkban ismét meglepett minket két nagyszerű videóval.

Az első egy multiplayer összevágás. Egy nagyon percízen megtervezett videóról van szó, ugyanis a klip fokozatosan lesz egyre izgalmasabb, egyre elképesztőbb jeleneteket láthatunk. Először bemelegítésként csak egy kis őrjöngés a játékban megtalálható eldobgható fegyverekkel, majd körülbelül a videó felénél jönnek a durva akciójelenetek, ahol a kamera remek pozícióból veszi az eseményeket. Végül néhány őrült mutatvány és bezárólag egy harc szemtől-szemben.

Ha kíváncsi vagy a másik nagyszerű videóra is kattints a Folytatásra.


A másik kisfilm a Best Motorbike Show címet kapta - nem véletlenül. Egy rendkívül látványos mutatványokban gazdag stunt videót láthatunk, melyen Niko egy NRG-900 motor nyergében "röpköd" Liberty city városában.

Bár a GTA IV már elég rég megjelent, még mindig szívesen várjuk videóitokat fórumunk ezen topikjában, és ha látványos természetesen hír formájában kikerül a főoldalra is.

2010.01.08 13:10 ▪ Írta: VISALI

KRUCEAS
Offline
2010. 01. 09. 00:29
Ááá de jó. Itt vannak a videóim. Köszönöm.

MateL
Offline
2010. 01. 09. 10:11
A motoros vidi jobban tetszett, grat hozzá!

KRUCEAS
Offline
2010. 01. 09. 10:35
MateL: Kösz! Nekem is a motoros tetszik jobban. A multplayer-es az már régen készült.
2010. 01. 10. 16:43
Tetszik

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink