Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV LD PC - Tévedés a PC Jeux magazin

Visszatérő látogatóink bizonyára emlékeznek még arra a reményt adó hírünkre, melyben arról olvastak, hogy a francia PC Jeux személyi számítógépekre írt videojátékokkal foglalkozó magazin első 2010-es számában szerepelni fog a GTA IV első letölthető tartalma.

A szóban forgó 143. szám természetesen már kapható az újságárusoknál, tehát ha egy nagy bejelentést tartalmazna már bizonyára tele lenne a világháló az örömhírrel. Ez eleve gyanús, így nem voltunk rest utánajárni az ügynek. Információkra a rengeteg felhasználóval büszkélkedhető, legnagyobb Grand Theft Auto rajongói fórumon, a GTAForums.com-on találtunk. Ebben a topikban az egyik felhasználó, a portugál Hydro_PT azt állítja, hogy olvasta a cikket, és az újságban megemlítenek egy pár játékot, de a The Lost and Damned nincs ezek között. Ezek után már tudjuk, hogy "tévedés" volt a név a borítón. Mindenesetre reklámnak nem volt rossz.

Továbbra is várjuk a Rockstar Games bejelentését, hiszen ha nem dolgoznának a PC-s porton (bizonyára a Rockstar Toronto szorgoskodik rajta), már rég elvették volna tőlünk az 1.0.0.4-es GTA IV javítás által elérhető TLAD achievmenteket.

2010.01.12 21:43  ▪ Forrás: GTAForums  ▪ Írta: VISALI

kovács
Offline
2010. 01. 12. 21:48
már nem is csodálkozok rajta ...

MateL
Offline
2010. 01. 12. 21:57
December óta nagyon csöndben vannak a Rockstarosok. Készülnek valamire, vagy csak ubiszezon?

RedDragon
Offline
2010. 01. 13. 09:52
A franciákon nem is csodálkozom elég agyalágyult nép.
Valamit csinálnak Rockstarék az 1.0.0.4 pach sem véletlen tehát 1 után nem 3-om jön hanem 2.
(amúgy sztem megakarják várni hogy elég kész legyen a játék utána jelentik be, meg tartogathatják karácsonyra vagy nyárra amikor sokat vesznek )

ff61gmaze
Offline
2010. 01. 13. 17:47
RedDragon: Remélem ebben nincs igazad nincs erőm karácsonyig várni *.* x)

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink