Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

EFLC - Ismét ölik a PS3 tulajok idegeit...

Már százszor és százszor hallhattunk pletykákat a Grand Theft Auto IV két epizodikus tartalmát egybefoglaló Episodes from Liberty City esetleges PlayStation 3-as portjáról. Többnyire azzal szórakozik a sajtó, hogy a Microsoft exkluzivitását végesnek titulálják.

Ismét felröppent egy információ, ami ezt az elméletet támasztja alá. A brit SimplyGames webáruház terméklistájára ugyanis bekerült az EFLC PlayStation 3-as portja, melynek adatlapján egy megjelenési dátumot  is megjelöltek - 2010. március 31-ét. Persze amilyen gyorsan megjelent a játék a kínálatban olyan gyorsan el is tűnt onnan. Azt persze nem tudni, hogy a Rockstar Games esetleges figyelmesztetése miatt vagy csak tényleg egy "apró" hiba történt.

Mindenesetre egy boxart is napvilágot látott, amit oldalt láthattok. Tüzetesebb átvizsgálás után azonban rá lehet jönni, hogy ez valószínűleg hamis. A képeloszlás - tehát a kis artwork képek, ill. a logó mérete és elhelyezése - megegyezik az Xbox 360-as borítón láthatóval, csak kicsit összenyomták. A 2001 óta megjelent GTA epizódok borítóképe (kivéve a GTA Advance-t ugye) minden platform esetében más volt, ha másban nem az embléma nagyságában, ill. elhelyezkedésében.

Továbbá azt se felejtsük el, hogy az Episodes from Liberty City PS3-as változatának fejlesztéséről szóló híreket megcáfolta a Rockstar Games, ami a PC-s porttal kapcsolatban nem történt meg. Az exkluzivitásokat illetően viszont meg kell jegyezni, hogy a GTA Chinatown Wars is Nintendo DS exkluzívként indult, és ma már nem hogy PSP-re, de január 18. óta iPhone-ra és iPod Touch-ra is elérhető a kézikonzolokra fejlesztett rész.

Tehát folytatódik az idegölés a Sony konzoljának tulajdonosait érintően. Az igazat megvalva én most nem szivesen lennék PS3 tulajdonos.

2010.01.28 17:47  ▪ Forrás: GTA-Xtreme.de  ▪ Írta: VISALI


Offline

KRUCEAS
Offline
2010. 01. 29. 11:27
: Én is pont ezt akartam linkelni. Végre!!!!

ff61gmaze
Offline
2010. 01. 29. 13:10
Hála az égnek : ) megvan, hogy mi lesz a névnapi ajándékom

RedDragon
Offline
2010. 01. 29. 14:20
30.-án már megis lehet venni dobozos formában vagy csak letölteni lehet?

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink