Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

EFLC - Kisebb frissítés a hivatalos oldalakon

Már egy hete megtörtént a Grand Theft Auto IV történetét kiegészítő két epizodikus tartalmat magában foglaló  GTA Episodes from Liberty City nagyon várt PC és PlayStation 3 verzióinak bejelentése, ám a hivatalos oldalak frissítését picit elhanyagolták a fejlesztők.

Persze egy rajongó sem maradhat tájékozatlanul, így a Rockstar Games ma kiegészítette a DLC-khez tartozó hivatalos oldalakat. A csomag oldalán, illetve a The Lost and Damned és a The Ballad of Gay Tony hivatalos honlapján alul feltüntették a PS3, a PlayStation Network, valamint a Games for Windows LIVE logókat, valamint mindhárom oldalon a játékok emblémái alatt frissült a platformot tudatni hivatott szöveg, és már azt is olvashatják az odatévedők, hogy március 30-án megjelennek a letölthető tartalmak PlayStation 3 rendszerekre és PC-re (Games for Windows - LIVE).

Továbbá a gamesforwindows.com főoldalán publikáltak egy hírt, melyben az EFLC személyi számítógépekre írt változatának érkezését jelentik be. A hírben megemlítésre került a Video Editor, hogy 13 rádiócsatornán hallhatuk új számokat, valamint hogy csakúgy mint az alapjátékban is a letölthető tartalmakban szintén 32 játékos játszhat egyszerre online a multiplayer módokban.

2010.02.06 21:40  ▪ Forrás: Hivatalos oldal  ▪ Írta: VISALI

kovács
Offline
2010. 02. 07. 11:14
Azt hittem már újabb infók vannak ...

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink