Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA CW - Új háttérképek

Már csaknem egy hónapja megjelent az App Store-on az iPhone OS-t futtató platformokra - iPhone és iPod Touch - a nagysikerű mellékepizód, a GTA Chinatown Wars. Az utóbbi hetekben ráadásul egyre több államban tölthető le a 188MB méretű program.

Természetesen a fejlesztők továbbra sem hanyagolják el a kézikonzolokra írt játék hivatalos oldalát. Ma három szép artworkkel frissítették a honlapot, melyekkel a PlayStation Portable verzió bejelentése óta találkozhattunk több helyen is az interneten. Ezek a képek természetesen a megszokott méretekben tölthetőek le háttértképként, illetve avatárként. A legnagyobb méretben (2560x1600) az alanti indexképekre kattintva letölthetitek őket, a kisebbekért, valamint a speciális méretűekért kattints ide, vagy a hír forrására.

GTA GTA GTA

2010.02.09 21:37  ▪ Forrás: Hivatalos oldal  ▪ Írta: VISALI

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink