Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV - Megvásárolható zenei tartalmak

A hivatalos oldalon találkozhattunk már a Music szekcióban lévő More Soundtrack Releases nevű részleggel, ahol eddig még nem volt semmiféle tartalom. A Rockstar ezúttal két albumot tett fel, melyeken a Grand Theft Auto IV különböző rádióinak zenéi szerepelnek.

 

A Vladivostok FM CD értelemszerűen az összes számot tartalmazza, melyet a játékban található hasonló nevű rádión meghallgathatunk. Ezt a lemezt már megvásárolhatjuk az amerikai Amazon MP3 rendszeren keresztül, vagy letölthetjük az iTunes program segítségével. A második lemezen a (The Evil Genius) DJ Green Lantern által készített számokat találjuk, melyek a Beat 102.7 nevű rádión kaptak helyet. Ez utóbbi CD-t csak május 20. után vásárolhatjuk meg, szintén az Amazon MP3, és iTunes rendszereken keresztül, de addig egy röpke 4 perces előzetest meg lehet hallgatni a hivatalos oldalon.

A többi rádió zenéit egyébként ti is meghallgathatjátok, illetve közvetlenül megvásárolhatjátok az Amazon-on keresztül, ha megtekintitek a "Rádiók" cikkünket!

2008.05.19 13:11 ▪ Írta: Ben Dover

Hannibal
Offline
2008. 05. 19. 14:21
Rádiós cikkről jut eszembe: csak én nem tudom megnyitni a zeneszámokat?

MateL
Offline
2008. 05. 19. 15:53
elvileg le kell hogy töltse, és nálam az m3u-t a winamp játsza le alapból

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink