Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA: Episodes from Liberty City Social Club Multiplayer Event a PSN-en

Ma GTA: Episodes from Liberty City PlayStation 3 verziójának tulajdonsai játszhatnak a fejlesztőkkel 22:00 és hajnal 1:00 között. Ismét Team Deatchmatch többjátékos módban mérkőzhetünk meg.

A játékot a The Lost and Damned-ben a mobiltelefonról kell indítani.

A Party Mode segítségével egyszerű összeszedned a csapatodat és találnod egy játékot. Kezdésnek kapd elő a játékbeli mobiltelefont, majd válaszd a Multiplayer > Party Mode opciót. Ezután egy saját multiplayer világban találod magad Liberty City-ben, és te vagy a host. Innen vedd elő megint a telefont, majd válaszd a Friends opciót a barátaid meghívásához. Amint ők csatlakoznak, a Liberty City városodban találják magukat, és amíg mindenki elkészül, lehet gyakorolni vagy szórakozni.

Ha csapatod készen áll a küzdelemre, kapd elő megint a játékbeli telefont, és a Ranked > Team Deathmatch útvonalon eljutsz a szüklséges módba. A csapatod egy speciális lobby képernyőre kerül, ahol összesorsolnak egy másik, egyenlő létszámú csapattal. Fontos, hogy kétszemélyes csapattal lépj be a lobbyba, ha A Rockstarral és más játékosokkal szeretnél játszani.

Mint mindig, a Social Club-on most is figyelemmel lehet követni az eseményeket.

Hivatalos pénetki ROCKSTAR PSN ID-k:

  • PlayRockstar1
  • PlayRockstar2
  • PlayRockstar3
  • PlayRockstar4
2010.04.27 15:05  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: VISALI

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink