Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Új teaser oldal

Újabb teaser oldalt készített nekünk a Rockstar Games, mely szintén a Grand Theft Auto sorozatot hivatott reklámozni. Az új oldal azonban nem csupán egyetlen epizódhoz kapcsolódik, hanem az egész sorozathoz. Sőt, nem is a jövőbeli rajongóknak prezentál. Sokkal a már meglévő rajongótábornak szól ez az új érdekesség.

Az új oldal teljes neve The Advertising Council of Liberty City, Vice City and San Andreas. Itt meghallgathatunk néhányat a GTA3 óta részletesen kidolgozott rádiócsatornák reklámjaiból néhány tipikusat, melyet hallgatva nosztalgikus hangulatunk támadhat, és ez akár arra ösztönözhet minket, hogy előkaparjuk a régi poros odó lemezeket.

Az oldal kinézete egyszerű. A fejléc alatt fel vannak sorolva a városok, mellettük pedig évszámok - Vice City mellett a GTA:Vice City Stories történetének dátum, vagyis 1984, illetve a GTA Vice City dátuma, 1986, Liberty City mellett a GTA Liberty CIty Stories 1998-as dátuma, a GTA3 időpontja 2001, és a GTA IV 2008-as évszáma, illetve San Andreas-hoz 1992 tartozik.

Egyelőre az 1986-os, 1998-as év 2001-es évszám alatt érhető el egy-egy rövid kínálat. Ha valamelyikre rákattintunk. A fejléc jobb oldalán a szponzor logó mellett - mely nem mellesleg a negyedik fő epizódban bevezetett hírcsatorna a Weazel - megjelenik egy lejátszó. Természetesen ez az oldal még bővülni fog.

2010.04.29 16:12  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: VISALI

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink