Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Social Club Multiplayer Event naptár Szeptember

A Rockstar Games ma publikálta Social Club Multiplayer Event naptárának további részét. Július, augusztus és szeptember hónapokban mindössze két GTA: Episodes from Liberty City online rendezvény lesz.

A tervek szerint augusztus 12-én este 22:00 és másnap hajnal 1:00 között a PlayStation Network rendszeren játszanak majd a fejlesztők, ami a Grand Theft Auto sorozat epizódjait érinti, illetve Szeptember 30-án szinten 22:00 és másnap reggel 1:00 között egy Xbox LIVE online meccsel zárják a szériát. A többi hat esemény a Red Dead Redemption-t érinti.

Az okosak már rájöttek, hogy három hónapon keresztül nem lesz Games for Windows LIVE Multiplayer Event, vagyis a fejlesztők nem játszanak majd a személyi számítógépekre írt verzióval. Persze reagáltak is a rajongók. Meglehetősen durvák a kommentek, viszont egy hozzászólásban a Rockstar azzal csitít, hogy attól még szokásuk szerint néha páran játszanak majd online, így nem ignorálják teljesen a PC verziót. Ezekeről a hivatalos Twitter oldalon lehet értesülni.

Kapcsolódó linkek: Social Club Multiplayer Event naptár

2010.06.30 21:55  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: VISALI

kreestof
Offline
2010. 07. 01. 12:41
De jó, hogy már PC-n nem lesz több....:ehm:

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink