Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Bad Ass Biker Gang videó verseny

A Rockstar Games meghirdette az GTA: Episodes from Liberty City személyi számítógépekre portolt változatának tulajdonosai számára a második Video Editor versenyt, mely ezúttal a The Lost and Damned játszására invitálja a nevezni kívánó játékosokat.

Az idő is jóval kevesebb, mint az amennyit az előző versenynél kaptunk, ugyanis augusztus 2-ig kell feltölteni a speciális Social Club TV csatornára a legfeljebb 5 perces videót. A lényeg a motoros élet bemutatása. Az mindegy, hogy egy motoros bandát mutatsz be, őrült mutatványokat hajtasz végre vagy romantikus motorozást a városban.

A nyeremény egy teljes számítógép Intel négymagos processzorral, nVidia Geforce GTX470 videokártyával és 4GB rendszermemóriával.

Viszont nekünk ez a hír csupán információ jellegű, ugyanis Magyarországról, Szlovákiából, Romániából, Szerbiából, stb. nem lehet nevezni.

2010.07.14 22:06  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

MateL
Offline
2010. 07. 15. 11:50
Pedig már kezdtem megörülni, de az utolsó mondat mindent elrontott. Ha a live Mo-n is elérhető lesz, lehet majd ilyenekre nevezni?

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink