Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTAPlace - Videósorozat

Grand Theft Auto IV: The Talking Weapons

Oldalunk születésnapi meglepetései között szerepelt egy bejelentés, mely egy hamarosan induló videósorozatról számolt be nektek. Ahogy megígértük, az első rész augusztusban kerül majd fel a GTAPlace TV-re, de természetesen a Social Club TV-re és a YouTube-ra is feltöltjük.

A sorozat a Grand Theft Auto IV: The Talking Weapons, vagyis A Beszélő Fegyverek címmel indul, az első epizód pedig augusztus 1-étől lesz megtekinthető. A részeket a GTA: The Ballad of Gay Tony játékban vesszük fel. A cél az, hogy bemutassuk a második epizodikus tartalom újdonságait, a Free Mode és a Video Editor nyújtotta lehetőségeket, valamint szórakoztatni szeretnénk titeket a hírcsendes időszakban. A történet a következő.

Egy angol csapat azzal tölti mindennapjait, hogy kirabolják a várost. Ted és Nad Trouser testvérek, Jimmy Beck és Gregory Wood két jó barátjuk. Már korábban is ismerték egymást, de Jimmy-t elkapták a rendőrök, így feloszlott a grupp. A sorozat kedvéért azonban ismét  összeállnak, megpróbálják kiszabadítani Jimmy-t. A sorozatban ezen eseménytől követhető a banda tevékenysége. Főleg egyedi dolgokat tulajdonítanak el, de persze ha a fülükbe jut egy nagyobb pénzösszeg fellelési helye, nem beszélve a drágakövekről… nem tétováznak, megpróbálják megszerezni. A módszereik nem mindig kifinomultak, a menekülést improvizálva oldják meg és a használt fegyvereiket az ujjlenyomatok miatt elrejtik egy biztos helyen, amit csak ők ismernek, így ha egy akció közben elkapják őket nem varrhatják a nyakukba a többi bűntettet. Egy idő után azonban eltűnnek ezek a fegyverek. Vajon ki lesz az, aki ellopja? Mi lesz, ha rossz kezekbe kerül? Ki akarja az egész zsákmányt? Vagy a nagyravágyásnál többről van szó?

A sorozatban legtehetségebb videószerkesztőink, Hannibal, mátéka és Rathel segítenek regisztrált felhasználóink közül, valamint a HOC klán tagjai segítenek nekünk. Gaby86-ot is szerettük volna beszervezni, de sajnos ő nem ér rá, de természetesen ő is részesül majd hasonló lehetőségben.

2010.07.26 20:06 ▪ Írta: GTAPlace.hu Csapata

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink