Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Karbantartás!

Kedves látogató!

Néhány cikkünk sajnos nem jelenik meg teljesen Internet Explorer böngészőkben. Rájöttünk a hiba okára és jelenleg folyik a probléma elhárítása, valamint az oldal tartalmának átfésülése a hasonló hibák felderítése érdekében is, úgyhogy a mai napon egy rögtönzött karbantartást tartunk. A GTAPlace-t nem kapcsoljuk át offline módba, viszont néha előfordulhat, hogy pár percre inaktív lesz az oldal, a linkek hibásak lesznek, illetve nem jelennek meg a cikkek.

Megértéseteket köszönjük!

UPDATE: A karbantartás véget ért. A javított hibák következők:

  • Javítva a hiba, ami miatt a GTA Advance szekció Ismertető cikke csupán a táblázatig jelent meg és ami miatt a menü nem töltött be Internet Explorer böngészőkben.
  • Néhány cikk publikálva lett, amelyek nincsenek még megírva. Itt vagy egy fura szöveg, vagy "Hamarosan" felirat jelent meg. Ezeket a cikkeket unpublikáltuk.
2010.08.29 12:07 ▪ Írta: GTAPlace.hu Csapata
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink