Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Mégis lesz még GTA megjelenés

A GTA Chinatown Wars HD megjelenését bejelentő hírünkben azt írtuk, hogy a Grand Theft Auto elhallgat egy időre, de a Rockstar Games egy újabb bejegyzés által a hivatalos híroldalon eloszlatta ezt a szörnyű képet.

Ismét választ adtak néhány játékos által feltett kérdésre. Az egyik megválaszolt kérdést AI tette fel, aki arról kérdezősködött, hogy a fejlesztők tervezik-e néhány játékuk átportolását Mac rendszerekre. A Rockstar konkrétan bejelentette, hogy a GTA Trilógia, vagyis a Grand Theft Auto III, a Grand Theft Auto: Vice City és a Grand Theft Auto: San Andreas epizódok még ezév végén megjelennek Mac operációs rendszerekre, ezzel alátámasztva a fent felsorolt játékok ESRB adatlapján feltüntetett Macintosh verziót. Ráadásul információkat is ígérnek. Meglátjuk utóbbi mit takar.

2010.09.10 16:10  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

Hannibal
Offline
2010. 09. 10. 20:37
Óóó már kezdtem izgalomba jönni hogy GTA V coming soon by Rockstar.
De most pont azt gondolom hogy ezzel akarják húzni az 5-öt.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink