Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Rockstar Games tippek - Auf Wiedersehen Petrovic

A Rockstar Games mióta elindította hivatalos híroldalát többször adott tippeket egy-egy hír által a játékosoknak. Többnyire a Red Dead Redemption játékkal kapcsolatban javasoltak néhány cselt a fejlesztők és a GTA Chinatown Wars-szal játszók is kaptak néhány javaslatot, most pedig hosszú idő után ismét előszedték a több mint 17 millió példányban elkelt Grand Theft Auto IV-et.

A hír az Auf Wiedersehen Petrovic nevű achievement-ről, illtve trófeáról szól. Ez egy kevés pontot érő, de nehéz jutalom, amihez minden többjátékos módban kell nyernünk egy meccset. Természetesen Ranked, azaz értékelt meccset. A pontos listát írták össze a fejlesztők, mely a következő:

  • A legmagasabb pontszám megszerzése az összes pontalapú játékban.
  • Zárd a legjobb idővel a versenyt a Race módban (Beleértve a hajó- és helikopterversenyeket, Free Race-t és Cannon Ball Run-t.)
  • Zárd a legjobb idővel a versenyt a GTA Race módban (Beleértve a hajó- és helikopterversenyeket, Free Race-t és Cannon Ball Run-t.)
  • Nyerj a Cops n´Croocks mód mindkét variációjában rendőrként és bűnözőként is.
  • Játszd végig az összes kooperatív módot.

Hozzáadott követelmények:

  • Mikor véget ér a meccs legyen még legalább egy játékos az eredményjelző táblánál - ha a többiek kiléptek és egyedülmaradsz az nem számlálódik.
  • A PlayStation 3 atomgépezeteken játszók pontjai 2008. december 17. után számlálódnak, az előtte nyert meccsek nem számítódnak.

Páran jelezték, hogy nem számlálódtak a pontjaik. Ez akkor fordulhat elő, ha a játék során nem működött kellőképpen az internetkapcsolat, illetve egy darabig tekintsék meg az eredményjelző táblát a meccsek végén, mielőtt még kikapcsolnák a konzolt.

Érdekesség a hírhez mellékelt artwork. Ennek a hátterét még az első médiaanyagok között megkaptuk, de Kenny Petrovic később kerülhetett rá és mindössze az arcát láttuk a Social Club avatárok között. Most nagyjából teljes a kép. lant megtekinthetitek.

GTA

2010.09.24 18:11  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

Hannibal
Offline
2010. 09. 26. 22:58
Hát ez nem egy bőbeszédű tipp Nekem szerencsére nem kell már foglalkoznom ezzel az archival meg a többivel sem Ennél már csak a Wanted archi időigényesebb, de ennél mindenkinek azt ajánlom hogy elne kezdje még nincs elég szabadideje és egy társa; ugyanis ezt akkor lehetséges 1 hét alatt megcsinálni ha van valaki aki segít, magyarul minden módban ketten vagytok és a partnered hagy győzni. Én így tudtam anno megszerezni és segítettem még 2 ismerősömnek. És délelőtt vagy kora délután kell csinálni amíg nincsenek sokan a világhálón ugyanis rankedben uyge nemlehet új szervert csinálni csak egy meglévőhöz csatlakozni (ha nincs üres)
mindenkinek sok szerencsét kívánok aki elkezdi!
Azért jó látni hogy R*-ék nem (annyira) hanyagolják a GTA IV-et

Bence (Visali)
Offline
2010. 09. 27. 16:06
Ha jól tudom lehet Party Mode-ból Ranked Match-cset indítani. A hivatalos MP Eventekre is így lehet bejutni a társaddal.

DT-boy
Offline
2010. 09. 29. 20:19
Hannibal: Akkor segíts nekem, please.
És egyébként nem tudna valaki tippeket adni a Finish Him-hez mert az az egyetlen single player-es achievement ami nincs meg.

MateL
Offline
2010. 09. 30. 17:49
DT-boy: Ajánlom tbogt-ben a ketrecharcot. Én is hónapokig küszködtem vele, ott 2 perc alatt megvolt.

DT-boy
Offline
2010. 10. 01. 14:14
Feltétlenül megpróbálom.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink