Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Jön a várt Grand Theft Auto IV trilógiacsomag

A GTA: Episodes from Liberty City megjelenése után mindenki várt egy speciális csomagot, amely tartalmazza a teljes Grand Theft Auto IV trilógiát, vagyis a GTA IV alapjátékot, valamint a The Lost and Damned és The Ballad of Gay Tony epizodikus tartalmakat. Ilyen csomagról nem jött hír, de várható volt, miután a Grand Theft Auto III trilógia is kijött egy különleges pakkban.

Először a Grand Theft Auto IV PlayStation 3 verziója került egy csomagba a Sony által fejlesztett atomgépezetek egy példányával, majd az Xbox 360-hoz is készült egy hasonló, ami limitált számban jelent meg és csak néhány szerencsés volt jogosult a birtokbavételére. Később Észak-Amerikában - pontosan az Egyesült Államokban és Kanadában - ismét limitálva megjelent egy csomag, mely tartalmazta a negyedik fő epizódot és az első letölthető tartalmat.

Most azonban bő két évvel a 2008. április végi GTA IV megjelenés utáni október 26-án az Amazon webáruházról rendelők megkapják az előrendelők a Grand Theft Auto IV: The Complete Edition néven futó, a teljes trilógiát tartalmazó csomagot 39.99$ ellenében. PlayStation 3 és Xbox 360 változat is van. Azt egyelőre nem tudni, hogy hány lemez lesz a tokban, de a Microsoft konzoljára írt verziók már kaptak egy speciális borítóképet, rajta a három főhőssel. Érdekes a Niko artwork háttere, ugyanis eddig nem használt sárgás árnyalatba bújtatták az Algonquin hidat ábrázoló képet. A boxart-on fel van tüntetve egy M osztályzás az ESRB-től, bár az Amazon honlapján az értékeléshez "Besorolás alatt" feliratot mellékeltek.

Egy személyi számótógépekre írt változatokból készülő hasonló pakkra nincs utalás, de a Videogaming247.com szerkesztősége elvileg utánaérdeklődik. Lehetséges, hogy ismét kicsit később jelenik majd meg valami a PC-sek számára, de nem baj csak legyen, hiszen a GTA IV javított változata kerülne a lemezre.

Itt a lehetőség, hogy nőjön az a bizonyos 17 milliós eladási szám.

2010.10.05 17:16  ▪ Forrás: Videogaming24/7  ▪ Írta: Visali

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink