Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Bővebb információk Grand Theft Auto IV: The Complete Edition-ről

Tegnap sajnos nem volt sok időm, így picit rövidre zártam a hírt. Most azonban tüzetesebben megvizsgáltam az október 29-én megjelenő Grand Theft Auto IV: The Complete Edition adatlapját és bővebb információkat találtam a tok tartalmáról, melyet alant pontokba szedve olvashattok.

  • A különleges borítókép mellett új térképet és posztert tartalmaz majd a tok.
  • Új kézikönyv kerül a tokba.
  • A PlayStation 3 változat tokjában a Grand Theft Auto IV alapjáték és a két epizodikus tartalom egyetlen Blu-Ray lemezen lesz.
  • Az Xbox 360 verzió tokjában két lemez lesz, egyiken a GTA IV alapjáték, a másikon a GTA: Episodes from Liberty City.
  • A személyi számítógépekre írt port tokjában négy lemez lesz. Ebből kettő a telepítéshez, kettő pedig a játékhoz - egy a GTA IV alapjátéknak, a másik pedig a The Lost and Damned-nek és a The Ballad of Gay Tony-nak [Felmerül a kérdés, hogy most akkor továbbra sem lehet majd az alapjátékból áttérni az epizodikus tartalmakra? - by szerk.].
  • Az Amazon UK (Egyesült Királyság) webáruház honlapjáról a PC verzió 17.99£-ért, a konzolos változatok 31.91£-ért rendelhetőek elő. Többek között Magyarországra, Szlovákiába és Romániába is elszállítják a megrendelt példányt.
2010.10.23 09:27  ▪ Forrás: Amazon UK  ▪ Írta: Visali

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink