Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Felhívás: Segíts Te is a Grand Theft Auto IV szekciónk elkészítésében!

Kedves jelenlegi és jövendőbeli felhasználóink!

Amennyire csak tudunk dolgozunk a Grand Theft Auto IV szekciónkon, melyet igyekszünk a legnagyobb részletességgel kidolgozni, igyekszünk minél érdekesebbé tenni. Az egy dolog, hogy rengeteg játékelem van, amit be kell mutatnunk, de nem csak ez hosszabbítja meg a  unkánkat.

A korábbi Grand Theft Auto epizódokhoz képest hátrány, hogy a GTA IV viszonylag új játék és nincs olyan sok információ róla, nincs mindenről elég részletes cikk a világhálón és bár a külföldi fórumokon vannak értékes, de többnyire hiányos hozzászólások, azokat  olvasgathatnánk az idők végezetéig. Éppezért szeretnénk a látogatóink segítségét kérni.

Elsősorban már regisztrált felhasználóink tudnak segíteni a munkánkban, de persze a regisztráció a GTAPlace.hu oldalra ingyenes és fájdalommentes, így akár a vendégként idetévedők is be tudnak kapcsolódni. A fórumunk Grand Theft Auto IV részlegén egy új témát nyitottunk, melybe a játékbeli függőségi szintetek értékét és az eddigi összjátékidőtökre vagyunk kíváncsiak. Ezeket a GTA IV statisztikájában tekinthetitek meg az Addiction Level és a Playing Time mellett.

Kérjük nézzétek meg az adatokat és az első hozzászólásban feltüntetett minta alapján írjátok meg nekünk az említett topikban, melyet a hír alján lévő linkre kattintva értek el.

Persze ez nem csak nekünk jó. Összehasonlíthatod az adataidat a többi magyar játékossal. Talán te játszottál eddig a legtöbbet a Grand Theft Auto IV-gyel.

Elképzelhető, hogy ilyen célból több témát is nyitunk a fórumban a közeljövőben.

Előre is köszönjük a segítségeteket!

2010.11.17 11:46 ▪ Írta: GTAPlace.hu Csapata

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink