Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA V - Codename Rush?

Aki elég szemfüles, illetve rendelkezik elég logikával a játéksorozat fejlődését tekintve, valószínűleg már felfigyelhetett arra, hogy a következő nagy GTA epizódot illetően, egyre érdekesebb, a földtől teljesen elrugaszkodott állítások, feltevések látnak napvilágot. Ez pedig csak egy dologra enged következtetni, mégpedig arra, hogy Rockstar-ék lassan megtörik a hírcsendet és nem csupán egy bejelentéssel, de némi betekintéssel is kecsegtetnek számunkra, a jelenleg mindenki által csak Grand Theft Auto V címen emlegetett, következő nagy dobásba…

Hírünk az elmúlt nap történései után szolgálhat nektek némi extra érdekességgel is, melyre a tevékenységéről méltán híres strategyinformer.com szerkesztői lettek figyelmesek.

A Rockstar Games játékbeli karaktereit formáló színészekért felelős Telsey and Company egy olyan új játék címével frissítette listáját, melyet nagyon sok forrásból már most, egy új Grand Theft Auto résznek vélnek. Az említett cím a „Rush”, angol szót takarja, mely magyarra fordítva „hajszát”, „rohanást” jelent. Felsorolásként pedig publikálták azon szereplők listáját is, akikhez valószínűleg megfelelő színészeket keresnek. Ezen lista azonban nem csupán a szereplőket írja le, de a történetre is enged következtetéseket tenni, mely nagy valószínűséggel egy olyan FBI ügynök életét hivatott nyomon követni, aki a mexikói drogkereskedelmi alvilágba kíván beolvadni, és belülről felszámolni azt. Mivel semmi sem biztos, ezért a fent leírtak következtetések, melyből következik az is, hogy a játék lehetséges helyszíne Los Angeles lesz.

A listát ezen a linken megtalálhatjátok, megtekintéséhez azonban ajánlott némi angoltudás. A későbbiekben, ha szükség van rá – kommentben jelezzétek – a leírások lefordításra kerülnek, ezen hír keretein belül!

2011.03.07 22:58  ▪ Forrás: StrategyInformer.com  ▪ Írta: Shotgun

Hannibal
Offline
2011. 03. 08. 15:44
Na ez meg is Felelne a San Andreas (vagy annak 3 városa) helyszín elméletemnek Nyáron bejelentik jövőre meg már meg is jelenik, ha megfelelőek az elképzeléseim

MateL
Offline
2011. 03. 08. 18:28
Érdekes lenne egy FBI-ost alakítani, mert akkor az "értelmetlen gyilkolászás a város közepén" fíling nem nagyon lehetne benne szerintem. Másrészt meg annyira nem csípem az izzadságszagú fehér trikós spanyol akcentussal rendelkező mexikói karaktereket, bár ez ízlés kérdése.

Gaby86
Offline
2011. 03. 08. 19:01
Hát nekem a Latin-amerikaiakkal semmi bajom, inkább ez az FBI-os nyomozó zavar.
Elvégre ez egy gengszter játék és épp emiatt jó, mert nem a jófiút kell alakítani.
Szerintem ez a Rush nem az új GTA-ra utal.

"FBI ügynök életét hivatott nyomon követni, aki a mexikói drogkereskedelmi alvilágba kíván beolvadni, és belülről felszámolni azt."

Ez engem Fedőneve Donnie Brasco történetre emlékeztet, csak ott olaszok voltak, nem mexikóiak.

Shotgun
Offline
2011. 03. 08. 22:29
A történetet illetően ez egy igen nagy feltételezés, tehát valóságalapja nincs. Egyszerűen csak összeollózták a strategyinformer szerkesztői a szereplőfelhozatal szerint.

MolGabi
Offline
2011. 03. 09. 10:27
Az lenne az igazi meglepetés, ha nem egy új fő epizód jönne, hanem valamilyen DLC, mint anno volt a 3-as széria mellett.

Shotgun
Offline
2011. 03. 09. 11:24
Jó felvetés, de DLC formájában nem hinném, hogy okos dolog lenne kiadni egy "mellékepizódot". A DLC-k ugyanis méretükben, tartalmukban korlátozottak. Los Angeles, vagy San Andreas pedig biztos vagyok benne, hogy nagy mérettel rendelkezne, még a főbb játékelemek nélkül is.

SpeedlPN
Offline
2012. 01. 24. 14:50
Remélem hogy már sokkal több helyre lehet bemenni...

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink