Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Take-Two - Meghosszabbították a Rockstar vezérkar szerződéseit

Május végén a Rockstar Games tulajdonosa, a Take-Two Interactive kiadó - amely ugyebár a Grand Theft Auto játékokért is felelős - közzétette legújabb pénzügyi sajtóértesítését a hivatalos honlapon. Az unalmas számrengeteg között azonban találunk egy megjegyzésre érdemes információt is.

A cég közleménye szerint ugyanis meghosszabbították a Rockstar Games fejeseinek, Sam és Dan Houser, valamint Leslie Benzies szerződéseit, ami arra enged következtetni, hogy munkájukra a továbbiakban is számítanak. Számunkra talán irreleváns az információ, de legalábbis szertefoszlatja a kételyeket, hogy szerződésük lejárta után esetleg már nem maradnának a cégnél és a következő GTA munkálataiban se vennének részt. A közlemény ide vonatkozó idézete:

"Cégünk meghosszabbítja a Rockstar Games és ZelnickMedia menedzsment és foglalkoztatási megállapodását

Sam Houser, Dan Houser és Leslie Benzies, a Rockstar Games alkotócsapatának kulcsszereplői megegyeztek, hogy hosszútávú megállapodásaikat megújítják a Céggel a hasonló gazdasági érdekeknek megfelelően. Ez a csapat hozzájárult a Take-Two kiterjedt portfóliójának sikeréhez és fejlődéséhez (...)"

A közlemény továbbá megemlíti, hogy a cég elnök-vezérigazgatója, Strauss Zelnick is marad a posztján, aki egyébként a 2011-es pénzügyi évet nyereségesnek és a vállalat szempontjából erős évnek értékelte.

2011.06.14 13:54  ▪ Forrás: Take-Two  ▪ Írta: Ben Dover

Hannibal
Offline
2011. 06. 14. 16:16
Nélkülök ne is legyen több gta...
2011. 06. 14. 19:36
Teljesen egyetértek Hannibal!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink