Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Módosítás - iCEnhancer

Lassan már három éve, hogy a Grand Theft Auto IV személyi számítógépekre is kapható, ami bizony nem kis idő. Persze nem kellett sokat várni, hogy a programozói tudással rendelkező rajongók elkészítsék az első módosításokat a játékhoz, s az elmúlt évek során egyre bonyolultabb, merészebb, látványosabb kiegészítések kerültek fel az internetre.

Ma már ott tartunk, hogy teljes konverziós módosítások is készülnek a játékhoz, melyek új játékterülettel, járművekkel és egyéb újdonságokkal vagy éppen régiségekkel próbálja tovább éltetni a játékot, mint például a GTA IV San Andreas, mely bétájának augusztusi érkezéséről pár hete számoltunk be. Most ismét egy elképesztő modról írunk nektek, amely egyre nagyobb népszerűségnek örvend, az icelaglace által fejlesztett, iCEnhancer névre keresztelt grafikai továbbfejlesztésről. Kattints a Folytatásra a hír elolvasásához

iCEnhancer 1.25

Köztudott, hogy a GTA IV futtatásához nem elég egy közönséges vasaló teljesítményével felérő, párszáz éves masina, de annak aki a legjobb grafikát szeretné kihozni a példányából egy kisebb "atomerőművel" kell rendelkeznie. Ez azonban nem riasztja vissza a moddereket attól, hogy kicsit ráncfelvarják, továbbfejlesszék a nagy rendszerigényű RAGE motort. Az iCEnhancer, melynek egyelőre 1.25-ös verziója tölthető le a világhálóról, gyakorlatilag fotorealisztikus grafikát kölcsönöz a játéknak. A módosítás egyre nagyobb népszerűségnek örvend, még az IGN is írt róla, pedig az angol nyelvű, videojátékokkal foglalkozó oldal nem sűrűn ír rajongói munkákról. Nem is csoda, hiszen ahogyan a hírükben is írják, sokszor nem tudják eldönteni az iCEnhancer modról készült képekről, hogy azok a GTA IV-ben készültek vagy valódi fotók. Ráadásul készül az 1.3, melyről már több lélegzetelállító kép és videó is megtekinthető.

iCEnhancer 1.3

További információkat, képeket és videókat a módosítás oldalán, Facebook oldalán, illetve a GTA4-Mods.com adatlapon találhattok.

»iCEnhancer 1.25 letöltése (101.63MB)«

2011.07.29 13:22 ▪ Írta: Felhasználói hír

MateL
Offline
2011. 07. 29. 15:25
Ez se az egyszerű halandóknak készült

MolGabi
Offline
2011. 07. 29. 18:35
A múltkor felraktam az 1.2-es modot, de nekem borzalmasan elcseszte a játékot. Irreálisan magas fények, konkrétan vakítóak napfénynél, kikapcsolásnál pedig az "alap" színek még rosszabbak voltak. Nem lenne rossz ötlet, de nekem nem igazán vált be ! Persze mindenki próbálja ki, hátha nálam volt valami gubanc ( bár frissen telepített játékra raktam )

Gege
Offline
2011. 07. 29. 21:13
MolGabi: erőteljesen configolni kell ha jól tudom, magadnak kell beállítani a gépedhez mindent. türelemjáték

bence980
Offline
2011. 08. 09. 20:15
szép csak nagyon fura meg nagyon lelassítja a játékot

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink