Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Dolgozz a Rockstar Games csapatában!

Alighanem egyetlen olvasónk sem veszi konkrét hasznát ennek a hírnek, de azért hátha akad egy ember, aki éppen ebben a szakmában akar elhelyezdeni.

A Rockstar Games régóta (vagy inkább folyamatosan) toboroz embereket a csapatába különféle feladatok és munkakörök betöltésére, feltéve, ha az illető eleget tesz a felállított kritériumoknak. Most frissítették és áttekinthetőbbé tették az állásajánlattal kapcsolatos oldalukat, így könnyen megtalálható, hogy a világ mely részén mely pozícióba keresnek embereket.

"Mi a Rockstarnál kifejezetten a minőségre és a tartalomra koncentrálunk, hogy pontosan olyan játékokat fejlesszünk, amiket mi magunk is szívesen játszunk. (...) A sikeres jelentkezőknek magasan versenyképes fizetést és kompenzációs csomagot nyújtunk, beleértve a teljes munkaidőre vonatkozó mindenre kiterjedő jutalmakat. A Rockstar Games egyenlő esélyekkel foglalkoztat mindenkit."

Ha anyanyelvi szinten beszéled az angolt és még pár programnyelvet, jelentkezz!

2011.08.16 21:49  ▪ Forrás: Rockstar Games  ▪ Írta: Ben Dover

MasterP
Offline
2011. 08. 16. 22:11
hát az sajna nem én leszek, bár mindig is voltak ötleteim


Offline
2011. 08. 16. 22:19
Én majd egyszer leszek olyan 7 vagy 8 év múlva mert akkor fogok majd ki menni Amerikába ,de nekem is vannak jó ötleteim ,olyanok ,hogy a Rockstar nagyon gazdag lenne tőle .

Hannibal
Offline
2011. 08. 16. 22:38
Már repülök is! XD

DOGG
Offline
2011. 08. 16. 23:04
Megvan az infó érettségim

Shotgun
Offline
2011. 08. 17. 00:20
: Ahhoz azért még kell elég keményen tanulnod. Főleg a helyesírásoddal van probléma, de ha elég ambiciózus vagy, és eszed is van a dolgokhoz, akkor még lehet esélyed.

ATi0021
Offline
2011. 08. 17. 09:25
Tényleg nem azért, de szerintem van ott olyan állás amihez könnyű megütni a mércét. Ott van például a Northnál levő játék tesztelő. Keresni kell a hibákat, meg persze legyél 18 éves. De ennyi.

Szép és jó lenne kint dolgozni, de ahhoz véleményem szerint kell egy kis alaptőke is. Csak úgy minden nélkül menni egy Angliába vagy máshová elég nagy ostobaság véleményem szerint.

Shotgun
Offline
2011. 08. 17. 10:46
Alacsony mérce. Az a probléma, hogy a korombelieknél már tapasztaltam, hogy a minimum intelligencia szint fogalma nem létezik. Mindig van alább.

DOGG
Offline
2011. 08. 17. 10:47
Shotgunnak igaza van!
Ezt már én is tapasztaltam!!!XD

MateL
Offline
2011. 08. 17. 11:15
Sajnos én is tapasztaltam. De legalább megnyugtat, hogy később ilyen konkurenciával mennyire könnyebb lesz munkát találni.


Offline
2011. 08. 17. 12:13
Shotgun: Igen tudom ,hogy van gond a helyesírásommal ,de én mindig tanulok .Tanulok angolt ,magyar helyesírást is remélem egyszer majd dolgozhatok a Rockstargamesnél .

Gege
Offline
2011. 08. 17. 12:38
: Néhány tipp:

- központozásnál utána, és nem elé tesszük az írásjelet.
Példa: A kutya nem eszik, mert megdöglött.
és nem: A kutya nem eszik ,mert megdöglött .

- tulajdonnevek helyes írása, mozaikszók csupa nagybetűvel:
Példa: Rockstar Games, GTA
és nem: Rockstargames, Gta

- igekötők helyes használata:
Példa: Elveszem a pénzed és megverlek.
és nem: El veszem a pénzed és meg verlek.

A nyelvtan óra egyébként hasznos dolog.


Offline
2011. 08. 17. 13:45
Gege: Köszönöm ,de én is tudom ,hogy hasznos dolog. Tudod már mondtam neked ,hogy a GK-n mindig piszkáltak a helyesírásom miatt ,de már nem piszkálnak mert már javult a helyesírásom . Ha tudnád ,hogy írtam régen akkor be sírnál ,de én mindig így írom a GTA-t ,hogy Gta mert már megszoktam ,de most így fogom írni GTA oké? és megfogadom a tanácsaidat .üdv

MasterP
Offline
2011. 08. 17. 21:16
Hát gyerekek (tudom, nem kezdünk mondatot hát-tal, de nem hagyhattam ki ) én nekem mindig is az volt a véleményem, hogy az menjen ki külföldre, akinek kevésbé hiányzik a családja. Tudjátok, hiába keresel jól, ha a családoddal szinte szinte megkel szakítani a kapcsolatot. Telefonon keresztül nem olyan, e-mail-en keresztül nem olyan. Erre csak akkor fog rájönni igazán az ember ha majd nem lesznek a szülők, és akkor jön a gondolat: megérte kicsivel többet keresni minthogy a családomat már nem láthatom? Pénzt máskor is kereshetsz, de azt az időt amit a családodtól elveszel, semmi pénzért nem hozhatod vissza. Kicsit eltértem a tárgytól, de lényegben azt szerettem volna mondani, hogy ha nem bírod ki a családod nélkül és félévente hazajössz, akkor amit ott megkeresel hasznot amit itt MO-n nem, azt a hasznot akkor meg elköltöd repülőjegyre és ugyanott tartasz mint itt...
Nekem ez a véleményem, de ti tudjátok, persze ha nagyon jó ajánlatot kaptok akkor megéri elfogadni és pár évre kimenni ha megvan rá minden tudás, de az, hogy kiköltözni külföldre egy életere... (azt a fentiekben indokoltam)

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink