Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Jön a Red Dead Redemption: Game of the Year Edition

Mától kapható Észak-Amerikában a hatalmas sikerű Red Dead Redemption újabb kiadása, a Game of the Year Edition, amely az összes eddigi ingyenes és fizetős DLC-t tartalmazza. Az európai megjelenésre péntekig kell várni, onnantól nálunk is kapható Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

Az év játéka kiadás magában foglalja a teljes eredeti Red Dead Redemption játékot - amely több, mint 160 cím közül nyerte el az év játéka címet - egy vadonatúj Hardcore single-player nehézségi fokozattal, továbbá a szintén népszerű Undead Nightmare single és multiplayer játékot, a letölthető tartalmakat, beleértve az eredetileg előrendelőknek járó DLC csomagokat is, és a Solomon's Folly nevű single player banda küldetéseit is, amely először debütál Xbox 360-on.

Még több információ található a Game of the Year Editionről a játék hivatalos oldalán, illetve megrendelhető az online webshopokban: Rockstar WarehouseGameStopBest Buy és Amazon. Aki eddig még nem szerezte be a játékot, annak érdemes ezt a csomagot megvenni!

2011.10.11 17:38  ▪ Forrás: Rockstar Games  ▪ Írta: Ben Dover


Offline
2011. 10. 11. 18:23
Ez a játék nagyon jó nekem csak az Undead Nightmare van meg Ps3-ra és Xboxon a sima én ezt a játékot mindenkinek ajánlom!!

Hannibal
Offline
2011. 10. 11. 18:47
Egyetértek (y) én minden Rockstar Games játékot ajánlok!

csaba292
Offline
2011. 10. 11. 18:57
Most megbántam picit hogy 2 hónapja megvettem sima kiadást...

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink